Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy huszonéves csajok semmit sem akarnak elérni az életben? Csak tengődik a nyomorban napról-napra. Ez miért jó?
Én amolyan elszánt típus vagyok, nem mondanám magam munkamániásnak, de van egy jól menő vállalkozásom, azon kívül általában benne vagyok a normális szórakozásban (túra, nyaralás, utazás), de nem vagyok az a buliban hányós típus.
Próbáltam ismerkedni lányokkal, elég kiábrándító volt, hogy hol tartanak az életben, és abszolút nincsenek jövőbeli terveik, abszolút nem foglalkoznak semmivel, konkrétan:
1. lány, dohányboltban eladó, voltam a boltnál, a napja azzal telik, hogy a bolt előtt lúzer pasikkal cigizik (lúzer pasi alatt azt értem, hogy valami tuningoltnak mondott ronccsal jár, munkanélküli, max. pizzafutár).
2. lány, munkanélküli, állást keres 8 hónapja, az anyjával él egy egy szobás garzonlakásban egy putriban.
3. lány, fodrász, nála igazából az akasztott ki, hogy 20 percenként cigizik (és az egész családja, a 12 éves húga is).
4. lány, kórházban ápolónő, és egész nap a telefonja képernyőjét bámulja (szülőknél, egy 6 m2-es szobában él, nem mozdul ki a lakásból).
Ha bármelyikkel összejöttem volna, tudom, ha nem dolgozna, akkor se lennének pénzügyi gondjaink, de valahogy mégsem akarna kimászni a nyomorból, és számomra morbid lenne valami putriban élni egy láncdohányos csajjal, koszban, büdösben, ápolatlanul, és nevelni max 1 gyereket, akivel abban a környezetben csak a probléma lenne.
Miért nem tudnak megváltozni, és összeszedni magukat, normálisan élni?
28/F
Semmi közöm hozzá (ezért sem erőltettem a dolgot), csak egyszerűen nem értem, hogy a "megélhetés szintjén" miért olyan jó tengődni?
Amúgy mind a 4 lány ránézésre rendben van, csak... tényleg a fent leírt dolgok lennének a normális élet részei?! Hogy 8 hónapja munkanélküli és anyjával él 1 szobában? Vagy naponta elszív 2 doboz cigit? (Terhesen is dohányozni fog, és a 12 éves gyerekünk is, vagy...?) Vagy, hogy egy sötét dohányboltban dolgozik, nulla előrelépési lehetőséggel? Vagy munka után haza, és nem mozdul ki a lakásból?
Amúgy bejönne ez a 4 lány, néztem másokat is, de az instalányok nem a hűségükről híresek... az egyetemet végzettek meg konkrétan szóba se álltak velem (valamiféle kékvérűnek tartják magukat, hogy ők egyetemet végeztek, csak diplomás pasival járnak).
A környéken a többi csajnak vagy van pasija, vagy nem mozdul ki otthonról (tehát nem lehet megismerni).
Csak sima érettségim van (az egyetemista csajok ezen a ponton befejezik az ismerkedést), hiába vállalkozó vagyok, van pénzem, magamnak köszönhetem - valahogy úgy néznek rám, mintha valami bűnöző lennék, drogkereskedő vagy ilyesmi, amiért tanulás és örökség nélkül jó anyagi körülmények között élek.
Gyerekoromban a szülői ház, élet mondhatni "megélhetési" szinten volt, bár a társasházi szomszédok sokkal rosszabb körülmények között éltek - ezért is irritál ez az élet, és ezért sem értem, hogy lehet ez jó, miért nem akar valaki ebből kimozdulni...
Alapvetően nem vagyok karrierista típus, és a páromtól sem várom el, de azért kell egy szint - nem arra hajtok, hogy saját szigetet vegyek a Karib-tengeren, de azért kulturált helyen egy medencés kertes ház, saját szobával a gyerekeknek szerintem alap elvárás.
“Amúgy bejönne ez a 4 lány, néztem másokat is, de az instalányok nem a hűségükről híresek... az egyetemet végzettek meg konkrétan szóba se álltak velem (valamiféle kékvérűnek tartják magukat, hogy ők egyetemet végeztek, csak diplomás pasival járnak).”
Gondolom valami építőipari vállakozó vagy echte vízvezeték-szerelő vagy villanyszerelő, asztalos stb.
Nem állnak veled szóba az egyetemet végzettek te pedig leszólod azokat akiknek nincsenek jó anyagi körülményeik de hozzád hasonlóak iskolázottságban. Senki nem tehet arról hogy milyen korúlmenyek köze születik. Neked egyszerűen szerencséd volt hogy most fut az építőipar szekere és meggazdagodtál kétkezi munkásként.
Ahogy rád nem néz egy tanult nő ugy nézed le te azt aki kevésbé tehetős.
akkor én vagyok az a hülye aki egyedül él albérletben :c oké..
nem létezik "huszonéves csajok" mert ez nem egy homogén zóna. mindenkinek más az anyagi háttere, a története, az életútja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!