Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen fiúval miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen fiúval miért nem akar összejönni egy lány sem?

Figyelt kérdés

Rég óta szertnék barátnőt, de egy lányt sem érdekelek.

Valószínűleg az a baj tudom hogy eléggé szolid és szűkszavú vagyok. Pedig sokak szerint jól nézek ki és rendes vagyok. Sportolok rég óta.

De egy lány sincs akivel ismerkedhetnék.

Én miért nem vagyok vonzó nekik?

Én fogok találni barátnőt?

2019. máj. 27. 06:50
 1/5 anonim ***** válasza:
72%

A fele azt hiszi, hogy azért vagy tartózkodó, mert van párod és nem ismerkedsz. A másik fele azt hiszi, hogy nem jön be neked, és azért.

Akkor lesz barátnőd, ha ezt le tudod győzni, és nyitsz olyan lány felé, aki tetszik. Nem kell egyből odamenni és leszólítani, elég, ha mindig mosolyogsz rá és ha rendszeresen látod, akkor köszönsz.

2019. máj. 27. 07:22
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Lesz barátnőd. De meg kell tanulnod a csajokkal beszélgetni. Szerezz valami csaj beszélgetőtársat vagy járj el olyan helyre ahol vannak csajok és muszáj hozzájuk szólnod. Írod hogy sportos vagy. Járj el valami idióta edzésre ahol sok nő van.
2019. máj. 27. 07:23
 3/5 anonim ***** válasza:
44%
Azért, mert minden lánynak a nagydumás, beképzelt, extrovertált menőcsávók tetszenek. Még a hozzád hasonló, kifejezetten csendes lányoknak is. Emellett még az is baj, hogy rendes vagy.
2019. máj. 27. 07:37
 4/5 anonim ***** válasza:
61%
Na, akkor én mit várhatnék... Ugyan ez vagyok, csak még jól sem nézek ki, meg sportos se vagyok.
2019. máj. 27. 08:47
 5/5 anonim ***** válasza:

próbáld meg az online társkeresőt, írni könnyebben megy neked,elég értelmesnek is tűnsz. Nem lesz gond.

A nők normális pasit akarnak.

Legyél tisztában az értékeiddel és azon a szinten keresgélj, se alatta se felette, és akkor nem lesz gond, kevesebb csalódás ér.

2019. jún. 2. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!