Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen fiúval miért nem akar összejönni egy lány sem?
Rég óta szertnék barátnőt, de egy lányt sem érdekelek.
Valószínűleg az a baj tudom hogy eléggé szolid és szűkszavú vagyok. Pedig sokak szerint jól nézek ki és rendes vagyok. Sportolok rég óta.
De egy lány sincs akivel ismerkedhetnék.
Én miért nem vagyok vonzó nekik?
Én fogok találni barátnőt?
A fele azt hiszi, hogy azért vagy tartózkodó, mert van párod és nem ismerkedsz. A másik fele azt hiszi, hogy nem jön be neked, és azért.
Akkor lesz barátnőd, ha ezt le tudod győzni, és nyitsz olyan lány felé, aki tetszik. Nem kell egyből odamenni és leszólítani, elég, ha mindig mosolyogsz rá és ha rendszeresen látod, akkor köszönsz.
próbáld meg az online társkeresőt, írni könnyebben megy neked,elég értelmesnek is tűnsz. Nem lesz gond.
A nők normális pasit akarnak.
Legyél tisztában az értékeiddel és azon a szinten keresgélj, se alatta se felette, és akkor nem lesz gond, kevesebb csalódás ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!