Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy lány az első találkozás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány az első találkozáskor a szülei elé akar vinni belemenjek a találkozásba vagy hagyjam? Nekem ez így sok elsőre.

Figyelt kérdés
2019. ápr. 19. 15:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ha kapcsolat lesz belőle, ez csak természetes, de egy sima randin ezt még szerintem nyugodtan lehet hagyni. Vagy benyögöd, hogy te is viszed a szüleid, leteszed őket náluk, aztán míg elvannak és megbeszélik az esküvő időpontját s módját, addig ti kávéztok, moziba mentek vagy mittudomén :D

32/f

2019. ápr. 19. 15:54
 2/12 anonim ***** válasza:
MENEKÜLJ!
2019. ápr. 19. 17:34
 3/12 anonim ***** válasza:
Menj bele ha tetszik a lány ! Mit veszíthetsz😀
2019. ápr. 19. 17:50
 4/12 A kérdező kommentje:
Hat de akkor is ez nekem bizarr. Pedig talalkoztam mar kfc oltozoben is elsore lannyal de az mas volt :D
2019. ápr. 19. 17:57
 5/12 anonim ***** válasza:

Egyetértek a kérdezővel, elég bizarrnak tűnik a dolog. Első randira nem illik vinni a szülőket. Meg a sokadikra se. :)

Ha csak arról lenne szó, hogy érte megyek, beköszönök a szülőknek, aztán kettesben elmegyünk, az még belefér, nem zárkóznék el előle. De attól még fura lenne, első randinál még nem szokás szülőkkel találkozni.

2019. ápr. 19. 19:52
 6/12 A kérdező kommentje:
Találkoznék amúgy vele de ez nekem tényleg sok szóval lehet kitalálok valami indokot miért nem érek rá.
2019. ápr. 19. 19:58
 7/12 anonim ***** válasza:
Ne találkozz vele.
2019. ápr. 20. 00:53
 8/12 A kérdező kommentje:
Jó de akkor meg megsértődik. Ahj olyan nehéz ez. :(
2019. ápr. 20. 00:55
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát mondd meg neki, hogy még korainak érzed, hogy a szülőkkel találkozzatok, hiszen még egymást sem ismeritek.

A korod mondjuk fontos lenne, ha fiatalok vagytok nem arról van szó, hogy ne találkozzon egy vadidegennel egyedül a lány?

2019. ápr. 20. 10:24
 10/12 A kérdező kommentje:
20 ev eleje szovL...:)
2019. ápr. 20. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!