Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, ha csak ágyba akar vinni?
Van egy srác, akit még nagyon régről ismerek, de kb 15 éve nem beszéltünk, és most rám írt facebookon, randizni akar velem. Miből szűrhetem le, hogy komolyak a szándékai velem, vagy csak ágyba akar vinni? Kedves, sokat érdeklődik felőlem, sokat beszélünk (FB chaten), eddig úgy gondoltam komolyak a szándékai velem, de ma volt egy megnyilvánulása, ami nem tetszett: egy enyhe célzás rá, hogy ő szívesen töltené velem az éjszakát. De ez ugye még nem jelenti, hogy legfőbb célja a szexuális kaland? Esetleg tudok neki olyan keresztkérdéseket feltenni, amiből kideríthetem, mit akar? Nyilván nem fogom megkérdezni kerek-perec, mert ha csak d*gni akar, úgyis letagadja.
24/L
Kedves utolso!
"Minden férfi szexet akar."
Ha a nő nem akarja, régen rossz!
Meg kérdésekkel halmozni mint egy vizsgálo tiszt.
Hazugsag vizsgálo ne legyen?
Ha ennyre stresszelsz kérdező akkor inkább hagyd. Nem azt mondom hogy ne bedzéljetek!
Az idő meghozza a megoldast. Legfeljebb lelép. Ezek után ismét tehetsz fel magadnak kérdéseket újból.
Vajon miért?
Döntsd el mit szeretnél!
Hogy mi az igazsag akkor fog csak kiderülni ha megtörtént.
Időhuzással semmi nem dől el!
Ha ragaszkodsz ahhoz hogycsak akkor szexelsz ha holtomiglan-holtodiglan, akkor tartsd meg legfeljebb barátnak.
Szerintem csak találkozgass vele, nézd meg mennyire érdekli mi van veled. Te fogod érezni a találkozás és a beszélgetés alapján, hogy merre megy el a téma.
Ha csak a szexről beszélgettek vagy egyből magához hív fel akkor azért elég egyértelmű, hogy mi van :D
Ha picit húzod a dolgokat és hosszabb távon és találkoztok, és beszélgettek akkor azért van remény :)
De persze sajnos semmi sem garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!