Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon kapcsolatot akar vagy csak ágyba akar vinni?
Van egy srác, körülbelül 12-13 éves korom óta ismerem, még ha nem is tartottunk szoros kapcsolatot. Úgy alakultunk, hogy mindkettőnknek véget ért a hosszú kapcsolata. Lehívott egyszer sétálni, azóta szinte minden nap találkozunk, beszélgetünk. Mindig keres, mindenhová hív magával, tervezi a programokat. Eddig szép és jó, csak épp mindig bevágja, hogy adok-e neki egy csókot. Olyan érzésem lesz ettől, mintha nem gondolna komolyan az ég világon semmit, csak éppen egyedül van, én is egyedül vagyok, miért ne tehetnénk ezt-azt.. Szerintetek jól látom?
Mindketten 21 évesek vagyunk.
Ha többször elmentél vele jóhogy akar csókot, hisz lehet hogy ő ezeket a találkozásokat randiként értelmezi...
Én pl. minden lánnyal/nővel már az első randin smárolok.
Szerintem rosszul látod. Nyilván ha nem akarod ne csókolózzatok, de azért gondold át azt amit írtam ;)
nem mindegy,hogy előbb vagy utóbb jár benned?
túl sok figyelmet szentelsz a szexualitásra
Azt sajnos, hogy kapcsit akart vagy csak ágyba akart vinni, az ember mindig utólag tudja meg.
De ha meg sem próbálja, akkor sohasem tudja meg...
Ez aranyos.
Szerintem vard ki. Talalkozgass vele, valami frappansat, de nem bantot szolj erre neki vissza ("Megerdemled te azt?"), vagy tenyleg barmit.
Aztan, ha ugy alakul, majd lekap. Utana meg te szabod a hatarokat, hogy mikor, mit teszel meg vele. :)
Köszönöm mindenkinek!! :)
tegnap azt mondta, hogy úgy érzi jobban kedvel, már nem teljesen barátként. lehetséges ez 1 hét talàlkozgatàs után? engem ez nagyon meglepett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!