Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet annak az oka, hogy minden fiú csak ágyba akar vinni?
Júliusban szakítottam volt barátommal 2 év után, nem is vágytam kapcsolatra egyből. Felejteni akartam, kicsit kiélni magam és egy lazább kapcsolat is becsúszott. Nem vagyok híve sem az egyéjszakásoknak, sem a szexkapcsolatoknak. Tüzes vagyok az ágyban, de ezt nem híresztelem és nem is látszik rajtam. Visszafogott vagyok, nem öltözök k-rvásan és értelmes is vagyok, mégis csak meg akarnak fektetni. Nekem ennél többre lenne igényem.
Rossz helyen keresgélek vagy bennem lenne a hiba?
#3 ez baromság, a mai huszonéves korosztályban a pasik nagy része csak szexelgetni akar, semmi komolyat. Függetlenül a lány személyiségétől, egész egyszerűen nem érdekli őket(ezt már nem egy pasi így kerekperec mondta is nekem), csak a külső. Persze vannak olyan lányok, akik tényleg csak egy éjszakára valók, de ilyet állítani a kérdezőről, anélkül, hogy ismernéd, csak egyszerű kötözködés.
Sok lányt ismerek az egyetemről, beleértve magamat is, akik tartósan szinglik, pedig aranyosak, értelmesek, csinosak, de ha nagy nehezen találunk olyan pasit, aki kapcsolatot akar, az meg nekünk nem kell, mert tutyimutyi papucs srác kinek kéne. A határozottabb pasik meg csak szexelni akarnak. Ilyen ez a mai világ.
#4 tutyimutyi pasizol itt, de értelmes és aranyos vagy. Ez se nem értelmes se nem aranyos, de oké. Fura a tényleg ilyen tulajdonságokkal rendelkező nőismerőseim az egyetemről mind kapcsolatba vannak és nem quasimodokkal. Bár igaz, ők nem fuckboyokkal kezdenek.
Szerintem azért kutakodj még magadban vagy az ízlésedben, mert ez már gyanús. Te is kérdező.
#5 figyu, ha egy olyan lányra mondod ezt, hogy egy éjszakára alkalmas csak, aki buta, nagyképű, káros szokásai vannak, r*bncosan öltözik meg ilyesmi, akkor megértem. De mondom, sok olyan lányt ismerek, aki ennek az ellentéte, mégsem talál párt. Vagyis de, lenne, csak azok az ilyen kis papucs srácok, akik meg a lányoknak nem nagyon kellenek(friendzone-pasik, ha úgy tetszik).
Amúgy meg a helyesebb pasik minden bokorban találnak olyan lányt, aki alkalmas lenne párkapcsolatra. De ilyen fiatalon minek ragadnának le az első ilyen lánynál, ha tudják, hogy úgyis találnak majd akkor is, ha már családot akarnak alapítani? Már nem abban a korban élünk, amikor kinézik az embert, ha 20 évesen még nem házas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!