Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet annak az oka, hogy minden fiú csak ágyba akar vinni?
Júliusban szakítottam volt barátommal 2 év után, nem is vágytam kapcsolatra egyből. Felejteni akartam, kicsit kiélni magam és egy lazább kapcsolat is becsúszott. Nem vagyok híve sem az egyéjszakásoknak, sem a szexkapcsolatoknak. Tüzes vagyok az ágyban, de ezt nem híresztelem és nem is látszik rajtam. Visszafogott vagyok, nem öltözök k-rvásan és értelmes is vagyok, mégis csak meg akarnak fektetni. Nekem ennél többre lenne igényem.
Rossz helyen keresgélek vagy bennem lenne a hiba?
Ez a "komoly kapcsolat" szöveg tényleg riasztó egy pasinak, közte nekem is. Olyan érzetet kelt, mintha a lány azt akarná, hogy egyből úgy álljak hozzá, hogy vele akarom leélni az életem, gyerek stb. Márpedig ki az, aki egy ismeretlen lánnyal már eleve betervezi a jövőjét? Szerintem sincs az ilyennek semmi értelme, pont az a jó a kapcsolatokban, hogy ha mindkét fél olyan, akkor magától lesz komoly, nem pedig prekoncepciók, elvárások alapján. A két fél megismeri folyamatosan egymást elvárások nélkül, és ha rájönnek, hogy megy a dolog, akkor magától válik komollyá, és nem azért, mert a lány ezt előre kőbe véste. Ha meg kiderül, hogy nem megy, akkor dugnak egyet és kész.
Nem tudom, miért kell ezt túlbonyolítani. Szerintem egy intelligens ember (akár nő vagy férfi) néhány találkozás, randi után el tudja dönteni a másikról, hogy alkalmas-e többre is a számára, mint egy dugás. CSak ehhez tényleg normálisan találkozgatni és randizgatni, beszélgetni kéne először, nem pedig egyből az ágyba menni...
Semmi köze ahhoz, ahogy kinézel, vagy ahogy viselkedsz. Világ életemben a tartós kapcsolatok híve voltam, érett gondolkodású nőnek tartanak, és nem vagyok az a lány, akivel nem lehet értelmesen beszélgetni, vagy másképp jól érezni magát az embernek szex helyett...
Az utóbbi pár hónapban kezdtem el ismerkedni aktívabban, lazán álltam a dologhoz, nem sokkoltam senkit a szándékaimmal, de azért mindig látszott szerintem, hogy nem szexpajtira vágyok... Huszonvalamennyi randim volt, 2 esettől eltekintve az lett a vége, hogy a srác fel akart hívni magához, rázendített, hogy hát ő nem tudja, mit akar, és valami lazára gondolt, volt, aki otthagyott, mert nemet mondtam neki a szexre, volt aki a 3. randin méltóztatott kinyögni, hogy nem akar barátnőt amúgy... Nem akarok megkeseredettnek tűnni, de a húszas korosztály felfogása a trágya. Az, hogy mindenki egy elköteleződni És felelősséget vállalni képtelen (bocs) féreg, aki azt hiszi, hogy ha később közli, mit akar, jut valamire vele. Vagy ha elkezd fogdosni indokolatlanul. Vagy ha felajánlja, hogy vesz neked kabátot. Volt ilyen is, pedig nem alja emberekkel ismerkedtem... De volt, aki elmondott minden szemét, hazug szarnak is emiatt(mert hogy hú, ő fizette nekem a 800 forintos italt, én meg átvertem), meg volt, aki annyival tudta le a nemet, hogy "kár érted".
És akkor a normálisabbak ki vannak akadva, hogy miért vagyok ennyire távolságtartó, meg "pesszimista"... Hogy ne legyek az, mikor az emberek 90%-a csak kúrni akar, és leszarja, hogy ember vagyok, akinek van más előnye is azon kívül, hogy egy női genitália tulajdonosa?
Két dolog áll a háttérben:
Egy komoly párkapcsolat lényegében lemondás a saját akaratról. Komoly kapcsolatban be kell számolnod valakinek arról, hogy mit csinálsz és miért csinálod. Ha egyedül vagy, akkor ilyen nincs. Ha nem tetszik neki, abból minimum vita van.
Ha más lányokkal dumálsz, vita van. Bulizol nélküle és lányokkal BESZÉLGETSZ, esetleg még közös fotón is vagytok, vita van.
Kapsz egy állásajánlatot Tokióban, mondjuk csak 1 évre, akkor vita van, hogy milyen suttyó vagy amiért őt ott hagyod. Eljársz a haverokkal mindennap, vita van. Csak úgy kocsikázni akarsz, vita van (mert őt nem viszed és biztos haragszol rá). Van egy hobbid, amit ő nem tud űzni? Egy bunkó vagy, mert nem vele foglalkozol...
Annyi felesleges konfliktus forrása egy kapcsolat és mit kapsz érte cserébe?
Elvihetsz valakit ide-oda <--- Megteheted kapcsolat nélkül is, ráadásul azt viszel magaddal, akit akarsz. S akkor itt nem randiról beszélek...
Fizetheted neki a dolgokat <--- Megteheted kapcsolat nélkül is. Nem kell a szöveg, hogy nem kötelező. Hallgatólagosan kötelező, mert "férfias". Ellenben visszafelé még a legnagyobb egyenlőségpárti nők sem csinálják, nagyon ritka, hogy egy nő hívja meg a férfit.
Szexeltek <--- Ehhez meg főleg nem kell kapcsolat.
Együtt lehetsz szexmentesen egy számodra fontos nővel <--- Na ezt is megteheted kapcsolat nélkül.
A mérleg erősen a szingli élet felé billen.
Egyetlen lánybarátom sem tudta még átbillenteni a mérleget, pedig hidd el, nagyon sok lánnyal beszélgettem már erről. S ez nem életkorfüggő. Régen kötelező volt fiatalon házasodni, mert az volt az élet, de ma már sokkal több a lehetőségük a férfiaknak is "életet választani" és meg is teszik.
(Soha nem használtam még ki nőt, nem hazudtam még szexért.)
A kérdésedre tehát a válasz:
Keress olyan srácot, aki hozzád hasonlít, mert jelenleg olyanokkal próbálkozol, akik a fenti dolgokat hasonlóan értelmezik.
Utolsó vagyok:
+1, hogy még jobban összezavarjalak:
Több éves kapcsolatban vagyok, mert találtam valakit, akivel több előnyöm van, mint hátrányom. Ehhez több éves ismeretség kellett...
De kivétel erősíti a szabályt és ezt ő is tudja.
"Rossz helyen keresgélek vagy bennem lenne a hiba?"
Online társkeresőket próbáltad már, oda kell írni, hogy komoly kapcsolatot keresel, oszt kész. (persze mindig van 1-2 hülye aki ilyenkor is tuti próbálkozik) :)
16-os hölggyel értek egyet amúgy. Én a "másik" oldalon vagyok. Amúgy én is júliusban szakítottam b.nőmmel. Nem vagyok szintén az 1 éjszakás kalandok sem a szexkapcsolatok híve, vagyok olyan elbaltázott, hogy nekem ezekhez érzelmek kellenek, ahhoz meg nálam csak komoly kapcsolat társulhat kísérőként (nem, nem a közel 40 mondatja vele). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!