Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék megismerni depressziós hajlamú lányokat?
Te pedig minden tetted fel a kérdést, ha csak hajtod az általad vélt igazat? Meg se akarod hallani, amit mi írtunk.
De nem baj, az okos a mások kárán tanul, a buta a sajátjából. Keress egy ugyanolyan depis csajt, mint te, aztán majd számolj be nekünk arról kérlek, hogy milyen a kapcsolatotok. Kíváncsi vagyok, hogy két világfájdalommal küzdő egyén hogy fog pozitív életszemléletben élni.
Talán betegként jó lenne olyan emberek szavát is meghallanod akik reálisan látják a helyzetet, mert te ezt nem látod. A 10 válaszoló szerinted butaságot írt?
Ha kiakarsz gyógyulni, akkor azt miért egy hozzád hasonló BETEG embertől várod?
Ha megfáztál, akkor hova mész? Orvoshoz, vagy egy másik beteg emberhez, akitől tanácsot kérsz?
Könyörgöm, használd már az agyadat, már ha van. Úgy SOHA nem fogsz meggyógyulni, ha hozzád hasonlóan depressziós egyénnel alakítasz ki kapcsolatot.
Vannak ugye a függőknek is ilyen csoport terápiák, de ott is ORVOS segítségével történik minden gyógyulás.
De végül is a te életed, azt csinálsz, amit akarsz, a felelősség is a tiéd.
Csak akkor nem értem, hogy miért jöttél ide tanácsot kérni, ha nem fogadod meg, amiket adnak.
Bárhol. A depresszió egy olyan lelki eredetű betegség amely a saját egyéni döntéseden múlik, hogy kigyógyulunk e belőle.
Ezen semmilyen gyógyszer nem változtathat, hiszen az okot nem szűnteti meg.
Ne depis hölgyeket keress, inkább javítsd ki az életszemléleti hibaidat, gyógyítsd meg önmagadat.
A sorsodat Te írod és nem a körülményeid!
Beb.sználak végstádiumba lévő emberek közé, gyorsan elmúlna a depressziód!
Te szegény, más örülne, hogy van munkája, van hol laknia, segítik, egészséges testileg.
Megérdemled a sorsodat, ha én lennék a párod mint depressziós nő, adnék a kezedbe egy kötelet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!