Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék megismerni depressz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék megismerni depressziós hajlamú lányokat?

Figyelt kérdés
22F
2019. máj. 26. 11:10
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Ok
2019. máj. 26. 17:20
 22/31 A kérdező kommentje:
Jobban tudtok mindent az a lényeg..mas beteg ember nincs
2019. máj. 26. 17:44
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Te pedig minden tetted fel a kérdést, ha csak hajtod az általad vélt igazat? Meg se akarod hallani, amit mi írtunk.

De nem baj, az okos a mások kárán tanul, a buta a sajátjából. Keress egy ugyanolyan depis csajt, mint te, aztán majd számolj be nekünk arról kérlek, hogy milyen a kapcsolatotok. Kíváncsi vagyok, hogy két világfájdalommal küzdő egyén hogy fog pozitív életszemléletben élni.

Talán betegként jó lenne olyan emberek szavát is meghallanod akik reálisan látják a helyzetet, mert te ezt nem látod. A 10 válaszoló szerinted butaságot írt?

Ha kiakarsz gyógyulni, akkor azt miért egy hozzád hasonló BETEG embertől várod?

Ha megfáztál, akkor hova mész? Orvoshoz, vagy egy másik beteg emberhez, akitől tanácsot kérsz?

Könyörgöm, használd már az agyadat, már ha van. Úgy SOHA nem fogsz meggyógyulni, ha hozzád hasonlóan depressziós egyénnel alakítasz ki kapcsolatot.

Vannak ugye a függőknek is ilyen csoport terápiák, de ott is ORVOS segítségével történik minden gyógyulás.

De végül is a te életed, azt csinálsz, amit akarsz, a felelősség is a tiéd.

Csak akkor nem értem, hogy miért jöttél ide tanácsot kérni, ha nem fogadod meg, amiket adnak.

2019. máj. 26. 20:59
 24/31 A kérdező kommentje:
A kérdés az volt még mindig hogy hol tudnék megismerkedni ilyen lányokkal..
2019. máj. 27. 12:40
 25/31 anonim ***** válasza:
51%
Már az első válaszban leírtam. Igazán odafigyelhetnél az emberekre, és ne csak a saját fájdalmaddal légy elfoglalva.
2019. máj. 27. 12:45
 26/31 anonim ***** válasza:
évek óta depressziós vagyok és elhajtanálak a vasútállomásra. elég teher vagyok magamnak, nem kell a te betegséged is. egészséges partnert keress, mert csak mélyebbre rántjátok egymást egy másik meghúzatottal.
2019. máj. 27. 15:33
 27/31 anonim ***** válasza:
Empatikusat keress inkább. Ők eleve többször depisek, mert nem csak vannak mint egy tuskó, hanem átélik a dolgokat. De empatikus között is van nem depis, ilyen lenne neked a legjobb, és depisek között is van nem empatikus, ilyen lenne neked a legrosszabb. Az hogy ki empatikus az párbeszéd alapján nem derül ki, csak ha látod egy szituációban mit tesz meg egy másik emberért, akitől nem akar semmit.
2019. máj. 29. 08:53
 28/31 anonim ***** válasza:

Bárhol. A depresszió egy olyan lelki eredetű betegség amely a saját egyéni döntéseden múlik, hogy kigyógyulunk e belőle.

Ezen semmilyen gyógyszer nem változtathat, hiszen az okot nem szűnteti meg.

Ne depis hölgyeket keress, inkább javítsd ki az életszemléleti hibaidat, gyógyítsd meg önmagadat.

A sorsodat Te írod és nem a körülményeid!

2019. máj. 29. 09:01
 29/31 anonim ***** válasza:
39%

Beb.sználak végstádiumba lévő emberek közé, gyorsan elmúlna a depressziód!

Te szegény, más örülne, hogy van munkája, van hol laknia, segítik, egészséges testileg.

Megérdemled a sorsodat, ha én lennék a párod mint depressziós nő, adnék a kezedbe egy kötelet...

2019. máj. 29. 09:05
 30/31 anonim ***** válasza:
29. Válaszló látom empátiát igencsak zéró. :) Attól, hogy depressziós valaki nem azt jelenti, hogy nem dolgozik. A feldolgozástól függ. Elfogadással, és szemléletmódváltással ki lehet jönni belőle. Persze erőfeszítést igényel. Nem megy egyik napról a másikra.
2019. máj. 29. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!