Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék megismerni depressz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék megismerni depressziós hajlamú lányokat?

Figyelt kérdés
22F
2019. máj. 26. 11:10
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
78%
Várj, kitalálom: önbizalomhiányos, rettegő, neurotikus alak vagy, aki egy nála is elesettebb csajt akar összeszedni, hogy menőbbnek érezze magát?
2019. máj. 26. 11:54
 12/31 anonim ***** válasza:
70%

11.-nek.

Igen! :)

Vagy semmi baja, csak, rámegy a könnyű prédára.

2019. máj. 26. 11:56
 13/31 A kérdező kommentje:
Egyszeru emberek vagytok ti is, és csak a rosszindulat árad belőletek, gratulálok! :)
2019. máj. 26. 12:13
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Én kifejezetten depressziós soha nem voltam, 1-2 napnál tovább még soha nem tartott a negatív kedélyállapotom és szerencsére nem is túl gyakran zuhanok magamba. Nálam azért lényeges lenne, hogy a másik félnél mit takar a depresszió fogalma és mennyire ingadozik a hangulata, de alap szerintem kijönnék egy ilyen emberrel. 18/L
2019. máj. 26. 12:16
 15/31 anonim ***** válasza:
*alapvetően
2019. máj. 26. 12:17
 16/31 A kérdező kommentje:
Nekem is változik a hangulatom.. Nem egyfolytába van ez, tisztában vagyok a betegségemmel, igen nehéz ellene.
2019. máj. 26. 12:19
 17/31 anonim ***** válasza:
80%

Tudod, az a legnagyobb probléma, hogy nem jut el a tudatodig, hogy nem fogsz normális párkapcsolatot létrehozni ugyanolyan depresszióssal, mint te.

Mondták már, hogy két dudás nem fér meg egy csárádban?

Szerinted, majd két k..rvára depressziós embernek lesz egy nagyon boldog harmonikus kapcsolata?

Ugye ezt te sem hiszed el.

2019. máj. 26. 12:23
 18/31 A kérdező kommentje:
Egymást nem tennék tonkre, nem
2019. máj. 26. 13:33
 19/31 anonim ***** válasza:
51%
Van fogalmad róla, milyen egy ilyen emberrel együtt élni hosszú távon? Mármint ha rajtad kívül valaki más van ilyen állapotban?
2019. máj. 26. 13:37
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

"Nem azért mert más nem jutna, csak ilyenre van szükségem, jobban megertik az ember érzéseit!!!"

Ezt csak hiszed. A párom diagnosztizált depis. Ebből adódóan zátonyra futottak a kapcsolatai szintén depis csajjal, sőt, a lehető legrosszabbat hozták ki egymásból tetézve a bajt. Aztan szep lassan rájött hogy nem beteget kellene keresnie.

Amikor mi talalkoztunk és összejöttünk akkor még hullamzott, hol depi volt hol pörgött, de ahogy stabil lett a kapcsolat, úgy tűnt el teljes egészében a depije (kb.6-8hónap utan). Olyat keress aki visszafogottabb de nagyon empatikus. Többre mesz vele mint egy szinten depissel hidd el

2019. máj. 26. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!