Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódtam megint. Depressziós vagyok, feszült. Mit tegyek?
21/F
Régebben írogattunk együtt, aztán abbahagytuk az írogatást, és aztán el hívtam őt randira. Elutasított, mert hogy már nem tud hinni fiúkban, már annyiszor csalódott. És aztán megmondja, hogy szerelmes valakibe. Február 24.-től volt ez. Március 19.én ram írt, hogy sajnálja amilyen durva volt hozzám stb. Szűz a lány, kérdeztem tőle mit szeretne ha megpróbáljuk együtt a kapcsolatot. Mondta hogy orált, de tapasztalatlan volt. Nem szexre jött ki az egész játék, csak szerettem volna megtudni, mire vágyik. Egyszer azt mondta, hagyjam abba, hogy állandóan erről beszélgettünk stb., akkor abbahagytam. Szeretett volna minnél előbb találkozni, csak én nem bíztam meg benne. Azt mondta, hogy örül a találkozásunknak, hogy más fiú vagyok mint a többi. Ennek megörültem.
Van valamilyen egészségügyi problémája állítólag: integrált iskolaban. picit fogyatékos, gyenge a felfogása, amit idővel észre is vettem. Mondta, hogy már annyi pasi őtet bántotta fizikailag, pszichikailag. Én nem tudnék ártani senkinek, főleg nőknek nem! Kérdezte tőlem, hogy gondot-i okoz hogy olyan amilyen. Mondom nem. Elfogadtam őt olyannak amilyen. Hogy bántottak őt alapiskolában, voltak öngyilkosság gondolatai, de már jobban van. Rosszul tanul.
Csütörtöktől letiltott engem. Mondta, hogy szombaton írogathatunk, mert pénteken örül hogy haza megy, és nincs kedve, és el van fáradva valakivel is írni. Azt mondta, hogy hétvégén írogathatunk. Nos itt a hétvége és még semmi.
Szerintetek csináltam valami rosszat?
Elfogadtam őt olyannak amilyen.
Hülyének nézett? Hülyét csinált belőlem?
Ha valami problémája van velem, mondja el, és ne tiltson le.
Kérlek segítsetek.
Tegnaptól depressziós vagyok, fura érzésem van.
Hulye vagy engedd el enyit nem ér egy idiot pics@
Jon masik ugy is meg kell tanulni leszarni oket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!