Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak akik 2 gyerekkel bevállaltak egy nőt, mert annyira megszerették egymást és megtetszettek egymásnak, hogy nem zavarták a srácot gyerekek végül?
Már nem tudok az eredeti profilról írni így beléptem màshogy. Jó volt újra elolvasni ezeket. Nemsokra rà, ha valakk hasonló cipőben jàr, de nem mer lèpni: azóta hàzas vagyok. Nem azzal a sràccal, mert ő nem merte elkezdeni vègül a gyerekek miatt a kapcsolatot velem. Ezt el is mondta, ha nem lennének gyerekeim én lennék most a felesége. De nem mellettem döntött. Elvett egy tőlem 10 évvel, idősebb nőt. Mert neki felnőtt gyereke van. Ez a nő kimondottan nem szèp. De ő biztosan èrti mot mièrt tett. Èn nem fogom...mert miután leèpített 4 èven keresztül évente 3x szerelmet vallott. Azt gondolom szeretett ő is, de nem elèggè.
2019 Július elejèn megismertem azt a férfit aki mostmár a férjem.
Egy percig nem zavartàk a gyerekeim.
Sokkal helyesebb mint az előző.
Fél éves a közös kisbabánk.
Nem bàntam meg, hogy ki mertem lépni abból a bàntalmazó rossz kapcsolatból.
Megtudtam milyen valójában szeretkezni. És megélni màskèpp dolgokat azzal aki tényleg figyelmes pl a szexben.
Voltunk azóta Mallorcán a gyerekekkel, voltunk Olaszországban. Belföldön több helyen.
Kisebb problémák nyilván vannak. De együtt élünk. Szereti a gyerekeimet és ők is viszont.
Persze az ex nem tudja ezt feldolgozni, hogy túl mertem lèpni rajta.
Ellenneveli a gyerekeket, nem vállalja a gyerekei kiadàsai felének a felét sem. Próbálja megkeseríteni az életünk a kötelező gyermekekkel kapcsolatos làthatàs alatt.
A napokban megnéztem annak a féfinek az fb oldalát akiről írtam.
A felesègét megbàntotta. A nő boldogtalan. Ahogy ezt làttam, utólag nem bánom, hogy nem én lettem az. Minden okkal történik.
Örülök, hogy nem engem bántott. Bàntottak már előtte eleget.
Örülök, hogy a férjem a férjem lett. Ő számomra a legjobb vàlasztàs. Örülök, hogy az életem része lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!