Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyen az a középkorú férfi, aki nem vallja a monogámiát?
Egy nőt sem könnyű eltartani gyerekkel, nemhogy több fiatalt.
Vagy úgy gondoltad, te majd megcsinálod nekik a gyerekeket, aztán agyő?
Létezik ilyen hely, de csak az álmaidban.
Irány Szíria! Ott most úgy is nagy hiány van életerős férfiakból, mert lassan mind Németországban van.
De ne áltasd magad: pénzbe kerül eltartani 4 nőt és az összes gyereket. Tanulni és autót vezetni is tilós a nőknek, nem hogy dolgozni.
Nem a több nővel van a baj, szerintem az emberek nagy részének nem való a monogámia.
Inkább azzal, hogy szerinted majd 3-4 gyerekhez nem kell pénz. Ebből látszik, hogy nagyon ködös elképzeléseid vannak a gyerekvállalásról, nevelésről. Nem kötekedni akarok, de nézz fel egy babás fórumra, még a használt cuccokat is aranyáron lehet beszerezni.
Másrészt gondolom akkor majd a barátnőid/feleségeid is nyugodtan szeretkezhetnek más férfiakkal? :) Vagy nekik hűségesnek kell lenniük?
De én pl. nem támadtam, le is írtam, hogy nincsen azzal baj, ha egy ember belátja, hogy nem való neki monogámia. Egyszerűen csak javasoltam, hogy nézz fel egy babás fórumra, mivel jár a gyerekvállalás. De ha már ennyitől megsértődsz, mi lesz ha a 4 nő vitázni kezd, te meg ott állsz majd és nem tudod kezelni?
Miért nem tartasz inkább több szeretőt vagy olyat, aki nyitott házasságot is le tud képzelni?
"Lehet gúnyolódni, csakhogy a magyarok évi 35-40 000 fővel fogynak és sokan ki is vándorolnak nyugatra."
Értem.
Ezek szerint te tiszta hazafias okokból szeretnél felcsinálni 3-4 csinibabát, hogy benépesítsék az országot?
Hirdesd magad a neten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!