Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyen az a középkorú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyen az a középkorú férfi, aki nem vallja a monogámiát?

Figyelt kérdés
Olyan országba, vagy közösségbe vágyom, ahol fiatal nőket találhatnék többes kapcsolatra és akik vállalnának gyermekeket is. 40-es fiatalos férfi vagyok. Nem hiszem, hogy ez lehetetlen és hogy pénzkérdése.

2018. márc. 18. 11:09
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
,,nagyon ködös elképzeléseid vannak a gyerekvállalásról, nevelésről!" Figyelj : Két gyermekes elvált apa vagyok és amíg a nejem tanult én voltam velük 3 évig! van tehát gyakorlati tapasztalatom is a gyerekvállalásról. A szülőszobában is bent voltam és én tettem őket tisztába is!
2018. márc. 18. 11:38
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Oké, értem. Hát akkor keress olyan közösséget az USA-ban, ahol ez a hagyomány, vedd fel a vallásukat és hajrá. Neten biztosan találsz több infót is, mi itthoni magyarok csak találgatni tudunk.
2018. márc. 18. 11:40
 13/34 anonim ***** válasza:
32%
Nem tudom miért mondjátok,hogy a gyerekhez pénz kell. Ha már megcsinálta a pasi akkor az állam felneveli. Nálunk szegény Borsodban faluk népesednek ìgy be. Fatolvaj Béla végigmegy a feleségén sógornőjén szomszédasszonyon. Aztán a gyerekeket támogatja az állam ruha csomag élelmiszer csomag ...
2018. márc. 18. 11:41
 14/34 Noren1989 ***** válasza:
19%

Pont a mormonokat akartam felvetni. Nos, ha lehet, inkàbb te termeld meg az új Európa szülötteit, mint a bevàndorlók.

Amúgy, règen is volt, hogy egy ember több csalàdot tartott fenn, de manapsàg ezt a közössègi mèdia, infokommunikàció vilàgàban szinte lehetetlen.

2018. márc. 18. 11:41
 15/34 anonim ***** válasza:
85%
Tisztába is tetted őket? Jujci, milyen peldás családapa vagy. :)
2018. márc. 18. 11:50
 16/34 A kérdező kommentje:
Nem vagyok mormon, és nem hazafias okokból szeretnék új családot alapítani. De az igaz, hogy sok mormon közösségben évi 5-10 %-os a népesség-növekedés. Én nem kérem a magyar állam támogatását, és elég tragikus, hogy csak a két kisebbséget támogatják agyon pénzzel itt, ők szaporodnak is! ( jártam HHadházon és láttam!)
2018. márc. 18. 11:51
 17/34 anonim ***** válasza:
85%
Egy nővel nem működött, majd többel fog? Ez mindig csak elméletben szép.
2018. márc. 18. 12:02
 18/34 anonim ***** válasza:
70%

Egy nővel nem tudtál kapcsolatot fenntartani, ezért váltatok. Nem hogy többel. Vagy azt hiszed, ha 10 évig három nőt dugsz, őket nem unod meg idővel? Dehogynem!

Egyébként lemaradtál egy fontos infóról: férfitöbblet van. ;)

Egy nőre jut 4-5 férfi.

Most képzeld el, hányan akarnának téged likvidálni, amiért neked több nő is van, nekik meg egy se. 😂

Akkor inkább legyen többférjűség! Könnyebben eltartják a családot, nekik is több szabadidő marad, és jut nő mindenkinek! 😂

2018. márc. 18. 12:04
 19/34 anonim ***** válasza:
92%
Te jártál Hajdúhadházon, és láttad? Micsoda világlátott ember vagy te, hallod-e! Segélyeket neked!
2018. márc. 18. 12:15
 20/34 anonim ***** válasza:
87%
Egy újabb vén bolond...
2018. márc. 18. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!