Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekek, mennyire kell szuperalfának lenni ahhoz hogy egy nő úgy érezzen irántam mint ez a nő a férfi iránt?

Figyelt kérdés

[link]

Hihetetlen, hogy MINDENT eltűrtök nekik, bármennyire megalázó. Ha alfa, bármit megtehet veletek, ha nem, akkor 1 hiba és lapát.

2018. dec. 23. 14:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
73%
Bepisiltem, annyira megható!
2018. dec. 23. 14:52
 2/17 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudo hova tenni ezt most így, de az írónak orvosi segítségre lenne szüksége.
2018. dec. 23. 15:14
 3/17 anonim ***** válasza:
85%

Miért akarod, hogy így érezzen irántad egy nő? Ez a nő beteg. Semmi önbizalma, méltósága, súlyos eset.

Én igazán, őszintén, teljes szívemből tudnék szeretni egy férfit, ha lenne kit, és mindent megtennék érte. De ezt nem tűrném el.

2018. dec. 23. 15:56
 4/17 anonim ***** válasza:
90%

Oh, ha látnád milyen pasik csalják meg a nőiket...

#egyhotelos

2018. dec. 23. 16:17
 5/17 anonim ***** válasza:
90%

Ez valószínűleg fikció.

De persze tényleg sokan vannak így, szeretői viszonyban. Ehhez nem kell szuperalfának, de még alfának sem lenni...

2018. dec. 23. 16:22
 6/17 anonim ***** válasza:
76%
Engem próbált egy ilyen "szuperalfa" alázgatni aztan meg elhívni randira. A képébe röhögtem, hogy megy a halál. Ennél többre becsülöm magam.
2018. dec. 23. 16:31
 7/17 anonim ***** válasza:
55%
Nem a férfi "szuperalfa", hanem a nő egy törlőrongy, kapcsolatfüggő, önbizalomhiányos, szubmisszív alak.
2018. dec. 23. 16:56
 8/17 anonim ***** válasza:
11%
Ezt férfi ésszel tényleg képtelenség megérteni. Az helyzet az, hogy a nők úgy vannak ösztösen programozva, hogy inkább osztozkodjanak a legjobb férfiakon, minthogy összeálljanak egy átlagossal, normális kapcsolatra. Ezért van ennyi szeretője házas férfiaknak is, akikre hiába várnak, mikor válnak már végre el.
2018. dec. 23. 17:01
 9/17 anonim ***** válasza:
83%

Itt nem a férfi a lényeg, hanem a nő, vele vannak nagyon súlyos gondok, amit gyakorlatilag bármilyen férfi ki tud hozni belőle, aki szóba áll vele.

De te se vagy piskóta, ha arra vágysz, hogy valaki így megalázza magát és szenvedjen, amíg veled van.

2018. dec. 23. 17:02
 10/17 anonim ***** válasza:
91%

Neked kelkene olyan nő, akinek ennyire nincs tartása és önbecsülése?? Vagy az zavar, hogy nem te szórakozhatsz velük?

Csak azzal tehetnek meg mindent, aki hagyja.

2018. dec. 23. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!