Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekek, mennyire kell szuperalfának lenni ahhoz hogy egy nő úgy érezzen irántam mint ez a nő a férfi iránt?

Figyelt kérdés

[link]

Hihetetlen, hogy MINDENT eltűrtök nekik, bármennyire megalázó. Ha alfa, bármit megtehet veletek, ha nem, akkor 1 hiba és lapát.

2018. dec. 23. 14:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%
Rákerestem az íróra, elvileg van párja, gyerekük is. Így még jobban nem értem hogy mi szüksége van ilyeneken fantáziálni. Beteg.
2018. dec. 23. 17:57
 12/17 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudom, hogy mi kell ehhez, de az ismeretségi körömben volt olyan nő, aki 5 egy másik pedig 10 évet töltött egy ilyen férfi szeretőjeként.

Mindketten egyedül végezték, mert 35+ évesen már hirtelen a szeretőnek sem kellettek.

Marhára megéri.

2018. dec. 23. 18:29
 13/17 anonim ***** válasza:
20%
12, és mindezt úgy, hogy közben meg magányos férfiak tömegéből válogathatnának.
2018. dec. 23. 18:39
 14/17 anonim ***** válasza:
51%
Mikó fejezitek be ezt az Alfahim baromságot?
2018. dec. 23. 23:00
 15/17 anonim ***** válasza:
61%
Nem a pasinak kell ehhez szuperalfának lenni, hanem a nőnek szolgalelkűnek... aki meg ilyen szolgalelkű nő, az gyakran a legnagyobb lúzernek is elfogad mindent (volt ilyen ismerősöm, a lány sokkal jobb volt minden téren, mint a pasas... a srácban kb. a klasszikus alfaság-definícióból annyi volt meg, hogy ezt lazán hagyta... de nem volt se jóképű, se gazdag, se kifejezetten sikeres a többi nőnél).
2018. dec. 23. 23:36
 16/17 anonim ***** válasza:
45%

Megin milyen frusztrált macák pontozgatják le a válaszokat?!

- ha azt mondják, a legtöbb nő ilyen, lepontozzák

- ha azt mondják, ez az egy nővel van baj, mert szolgalelkű, azt is lepontozzák

2018. dec. 24. 10:05
 17/17 anonim ***** válasza:
36%

16: itt arra a kérdésre, hogy tetszenek e a barna hajú nők is mindeni 0%-ot kap. Akkor is ha azt mondja, hogy IGEN, akkor is ha azt, hogy NEM.

Ez kb mindent elmond a pontozás színvonaláról.

2018. dec. 24. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!