Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-22 éves nők! Ti mit gondoltok egy ilyen férfiról?
Most csak úgy nagyon tömören leírom az átlag napi életvitelem/tevékenységem:
Edzés,takarítás,főzés,olvasás,kikapcsolódás,szórakozás és minden nap teszek valamit a céljaimért.
Ambivertált személyiségnek tartom magam, szóval jól érzem magam a megfelelő társaságban, de egyedül is szintúgy,illetve szeretek motiválni másokat,szóval az látásmódom is pozitív és a problémákat nem hátrányként élem meg hanem megoldandó feladatoknak.
Szerintetek ahogy írtam a 18-22 éves nők körében ez hátrány vagy előny?
Mivel én valamilyen oknál fogva úgy gondolom, hogy csak az idősebbeknek "kedvezőbb" ez az életvitel.. nem tudom miért,lehet a sztereotípia,közösségi média miatt de úgy gondolom hogy amilyen életvitelt folytatok az normális és nem is akarok ezen változtatni, mert így érzem jól magam. Azt nem tudom hogy külső szemmel vajon egy ilyen életmód nem unalmas?
Persze ha a párjával van az ember jóval több szórakozási lehetőség van mert megosztva a legjobb az öröm,utazás,események, akár egy közös takarítás is lehet szórakoztató, szerintem ez is szintúgy fejben dől el.
21/F
Hátrány, nekem csak a lusta, elhízott, motiváltan férfiak tetszenek.
Igazából teljesen normális tulajdonságokat írtál, viszont az álszerénykedés nagyon nem jön be.
Szép, hogy rendet tartasz, de:
- külsőd
- anyagiak
- szakma
- ...
ezekkel mi van?
Teljesen átlagos, alap dolgok.. De a stílusod valami borzasztó nagyképű. Nyilván azt vártad volna, hogy most majd mindenki ajnároz, de nincs ebben semmi különleges. Illetve századrendű dolgok egy kapcsolatban.
23/N
Egyetértek az #5 válasszal, stílusban vannak kivetnivaló dolgok, nem a leírtakban.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!