Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szólnátok ahhoz ha kiderülne a férfiról akivel ismerkedtek, hogy művese kezelt és a negyedik műtétjét várja?
Nagyon fontos,hogy erről már az ismerkedés első szakaszában beszéljetek. Ennek tudatában kell továbbszőni a szálat, illetve esetleg barátság szintjén folytatni az ismerkedést. Ez nem olyan tény amit elég később elmondani.
Ha időben kiderül nem okoz csalódást egyik félnek se a döntés, főleg ha nyíltan és emberi módon át tudják beszélni.
Az az igazság,hogy fiatalként fel kel készülni arra,hogy elutasítás ér a betegséged miatt. Aki családot szeretne így nem meri bevállalni, nehéz közös jövőt tervezni.
Nem tudom,hogy ebben a helyzetben mi a jó a beteg félnek, ha ismerkedik és kudarcok érik, vagy a gyógyulására koncentrál és a barátokra épít, mellőzve a kapcsolatkeresést. Megértem,hogy mindenki vágyik társra, de a kudarcok, visszautasítások negatívan fognak hatni a gyógyulásra is.
Olyan viszont lehet,hogy sorstársak ismerkednek, vagy aki már átélt hasonló helyzetet, még ha más betegség vonatkozásában is.
Kitartást neked, szerintem ettől még lehet barátnőd. Az én rokonom is akkor talált a férjére, amikor beteg volt, szóval nehogy elkeseredj!
Másik kommentelő:Ha esetleg Betoncsizma vagy, akkor szólok, hogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!