Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mit szólnátok ahhoz ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit szólnátok ahhoz ha kiderülne a férfiról akivel ismerkedtek, hogy művese kezelt és a negyedik műtétjét várja?

Figyelt kérdés

2018. máj. 25. 18:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Először valószínűleg megdöbbennék, és érdekelne, hogy milyen hatással lehet ez egy kapcsolatra, beszélgetnék veled róla, hogy minél jobban megismerjelek téged, és azt, hogy az állapotod hogyan befolyásolja az életedet. Aztán magamat ismerve, utána olvasnék több helyen. De hosszabb távon akkor lenne ez releváns tényező, ha eltérőek lennének az egyéb terveink, vágyaink a jövőt illetően.

#19 „Most komolyan elhiszi bárki is azt, hogy azok a lányok, akik másokat a magasságuk miatt kiszelektálnak, összejönnének egy súlyos betegségben szenvedővel? Vicc az egész.”

Honnan tudod, hogy azok a lányok, akik magasság alapján válogatnak (amihez teljes mértékben joguk van), ugyanazok, akik itt is válaszoltak? Nem lehet, hogy ide elfogadóbb, kompromisszumkészebb, empatikusabb egyének írtak? Eléggé általánosító és előítéletes vagy.

2018. jún. 1. 20:38
 22/26 anonim ***** válasza:
29%
19-es, végre egy őszinte ember!!
2018. jún. 1. 21:56
 23/26 anonim ***** válasza:

nekem kb még 10 dialízismentes évet mondanak még a saját "veséimmel"..ezt a tényt összekapcsolva azzal, hogy már gyerekkoromtól egyetlen, élethosszig tartó kapcsolatot akartam kijön, hogy kb lehetetlen az ügy...

a hátam közepére sem kívánva, hogy pont betegen maradjak újra egyedül kijött, hogy vki más kell helyettesítse a kialakult űrt...

így jutottam el az első barátomhoz, aztán a másodikhoz, aztán a... kétszázadikhoz

és így már nekem is elviselhető, hogy nem engedem meg magamnak, hogy játszmázzak a nőkkel kihasználva a rövid teljes értékű időmet...és velem sem játszik senki..

még annyit hogy csodák mindig vannak/voltak...

25f

2018. jún. 1. 22:48
 24/26 A kérdező kommentje:
Ö egy kérésem lenne. Lányok válaszát várom csak...
2018. jún. 1. 22:55
 25/26 anonim ***** válasza:
Szia! Mi a betegséged neve, ha nem titok? :(
2019. jan. 19. 18:57
 26/26 anonim ***** válasza:
Szia. Hány éves vagy?
2019. máj. 12. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!