Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szólnátok ahhoz ha kiderülne a férfiról akivel ismerkedtek, hogy művese kezelt és a negyedik műtétjét várja?
Attól függ. Hogy mit akarunk egymástól, ő hogy tervezi a jövőjét, mennyire lehet ezzel élni stb...
Nyilván nagyon megdöbbennék és igyekeznék segíteni neki, amiben tudok. De ahogy más egészséges ember esetében, úgy itt is, ismerkedésnél elsősorban az a fő kérdés, hogy mennyire tartunk egy irányba és mennyire tudunk olyan kapcsolatban élni együtt, amiben mindketten megkapjuk azt, ami számunkra esszenciális, a részletekben meg tudunk - e kompromisszumot kötni.
Tudom, hogy ez nehéz, emberileg bárki mellett tudok állni, de egy párkapcsolat nem arról szól, hogy mennyire vagy jófej. Ott rólad is szó van és arról, hogy minek teszed ki magad... Ha nagyon beteg lennék, valószínűleg nem keresnék eleve kapcsolatot, de megérteném, ha valaki úgy tekint rám, mint egy időzített bombára.
Ha beleszeretek, nem lenne akadály, elfogadnám és segítének neki a felépülésébe.
Viszont nagyon félteném és aggódnék érte mindennap.
Szerintem a válaszoktól függetlenül ne éld bele magad semmibe. Itt mindenki csak udvariaskodik, mert nem akarják elvenni a reményt. Most komolyan elhiszi bárki is azt, hogy azok a lányok, akik másokat a magasságuk miatt kiszelektálnak, összejönnének egy súlyos betegségben szenvedővel? Vicc az egész.
Egyébként 185 vagyok, csak nem bírom ezt a kêpmutatást.
Kérdező, neked azt ajánlom, hogy inkább a gyógyulásra koncentrálj;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!