Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ismerkedéskor kiderül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ismerkedéskor kiderül a férfiról hogy aszexuális megpróbálnád megváltoztatni?

Figyelt kérdés
2018. máj. 13. 22:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, keresnék valaki mást...
2018. máj. 13. 22:35
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Nem, senkit nem változtatok meg, felnőtt, önálló ember, de nem valószínű, hogy megfelelő társam lenne.
2018. máj. 13. 22:38
 3/8 anonim ***** válasza:
28%

idióta, nem lehet ezt megváltoztatni.

és nem is kell.

egyrészt, ha szeretünk vkit, nem megváltoztatjuk, hanem elfogadjuk.

keress olyat, aki tömi a bukszádat, ha neked a szex annyire fontos.

2018. máj. 13. 22:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarnám megváltoztatni, nyilván nem is tudnám, de szomorú lennék, ha minden másban passzolnánk. Most azt mondom, hogy nem bírnám mellette, mert ahhoz túl régen vagyok egyedül, de ezt sosem lehet tudni, hogy ki, mit vált ki a másikból.
2018. máj. 13. 22:42
 5/8 anonim ***** válasza:
76%

Ha a férfi aszexuális akkor nem hívja el randizni a lányt:D

Tehát nem hiszem hogy ez olyan hétköznapi helyzet lenne.

Nem lehet hogy te a demiszexuálisra gondoltál a kérdésedben?

2018. máj. 13. 23:13
 6/8 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem örülnének, ha ilyen pasijuk lenne. Nem kellene széttenni a lábukat többé, hogy mellettük maradjon valaki.

Gondolj bele, kimenne egy kötelező kényszerfeladat a kapcsolatból nekik. Boldogabbak nem is lehetnének ettől.

30/F

2018. máj. 14. 12:19
 7/8 anonim ***** válasza:
72%
#6 Ezzel gyakorlatilag azt írtad hogy "Életem során még sosem elégítettem ki egy nőt sem. Egyszer sem. Durva, mi?"
2018. máj. 14. 15:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem változtatnám meg,hanem örülnék neki! :)

hogy ilyen férfit találtam :)

Mert sajnos ritka,az ilyen férfi :(

pedig szeretném hogy aszexuális lenne 31aszex N

2018. máj. 14. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!