Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden volt osztálytársnőmnek családja van, én meg a kutyának sem kellek. Hogyan legyek boldog egyedül?
Figyelt kérdés
Regisztráltam az elmúlt 9 hónapban minden létező társkeresőre, leadtam az igényeimet is minden téren, mégis ez idő alatt összesen 6 randi jött össze, és egyiknek sem lett folytatása. Már legbelül feladtam, annyiszor beleéltem magam hogy ebből lesz valami, de mindig pofára esés következett, nem kellettem nekik, és belefáradtam. Irigylem azokat a nőket akiknek a szingi lét saját választás, és boldogok egyedül, szeretnék én is az lenni, ha már ez a sorsom. De nem megy, még nem találtam olyam célt az életben, amiért érdemes lenne élnem magányosan is, ami motiválna a mindennapokban. A lányokba amúgy is azt nevelik bele, hogy egyszer esküvőjük lesz, és anyák lesznek, én is ebben hittem, de mostmár kezdek beletörődni hogy nekem ez nem fog összejönni. Ha vannak itt hasonló helyzetben lévő nők, ti hogy élitek ezt meg? Boldogok vagytok ennek ellenére?2019. máj. 21. 21:21
11/13 anonim válasza:
Azért az érdekes hogy társkeresős randin 6/6 férfit nem érdekeltél. Nem lehet, hogy túl rá vagy görcsölve a témára és ez érezhető rajtad?
Ezt a magányos időszakot én egyébként arra használom, hogy kicsit jobbá tegyem az esélyeimet. Minden nap edzek, kicsit diétázok, elviszem a kutyát sétálni... stb. Így jobban telik az idő, elégedettnek érzem magam és legalább csinálok valami értelmeset is.
31F
12/13 anonim válasza:
"27 éves vagyok, nemsokára 28 :("
Azért ez nem a világ vége. Én 29 éves vagyok, a volt osztályomból 3 lány házas a 24-ből, illetve egy srác nősült meg és el is vált egy éven belül...
Inkább jobb egyedül lenni, mint pár év után elválni vagy éveket pazarolni egy rossz párkapcsolatra.
13/13 anonim válasza:
Te lehetsz a megertő női lelki társam! :D Én is mindjart 28 leszek. Nekem se fog összejönni a családalapítás szerintem, mert egyedül sajna nem megy. Nem szeretnek a nők sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!