Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnék boldogan élbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék boldogan élbi egyedül? 23/F

Figyelt kérdés
A tegnapi eset után szinte biztos, hogy nem lesz párkapcsolatom soha az életben,pedig vágyok rá. Hogy lehet ezt kiölni magamból? Megoldható valahogy?Azt érzem higy kell egy társ, de mindenki kikosaraz. Úgy érzem mégegy kikosarazást nem bírok ki. Szeretnék boldogan egyedül élni egyedül, de nem megy állandóan erre gondolok és nem tudok koncentrálni az élet más dolgaira. Kilátástalan az életem ilyen szempontból és már megfordult a fejemben hogy egy másodperc alatt véget vetek ennek.
2019. máj. 4. 07:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%

Még nagyon fiatal vagy. Nőként nekem is csak 22 évesen lett elsőnek barátom.

Próbálj ettől az egész helyzettől egy kicsit elvonatkoztatni, ne görcsölj rá annyit. Tegyél olyan dolgokat, amitől boldognak érzed magad! Munka, hobbi, kirándulás, programok, tanulás, stb!

2019. máj. 4. 07:44
 2/12 A kérdező kommentje:
Tennék én, de ha állandóan előjön a hiányérzet azzal nem tudok mit kezdeni. Ha kint vagyok a barátaimmal és mondjuk elsül egy jó poén azon is csak kb 1 másodpercig nevetek aztán elkomolyodok,mert eszembe jut milyen kilátástalan helyzetben vagyok.
2019. máj. 4. 07:46
 3/12 anonim ***** válasza:
Vegyél egy kutyát.
2019. máj. 4. 07:50
 4/12 A kérdező kommentje:
Inkább csak hátráltatom magam a munkámban és az iskolában is.
2019. máj. 4. 07:51
 5/12 A kérdező kommentje:
Ezen énis gondolkodtam. Mondjuk én macskákat nézegettem.
2019. máj. 4. 07:52
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

És inkább az örökbefogadást javasolnám! Sok elárvult állat van a menhelyeket, ments meg egyet! 🙂

Kutyussal amúgy jól lehet ismerkedni 😃 sétáltatás közben. Macskával ilyenre nincs lehetőséged.

2019. máj. 4. 09:00
 7/12 anonim ***** válasza:
68%

Van egy jó hírem, kedves Kérdező!

Azt írod: "Úgy érzem mégegy kikosarazást nem bírok ki." De.

Aki nem áll föll a se**re ülés után, úgy marad. Neked mik a terveid a hátra lévő ca 70 évedre? Kifejleszted a társas énedet, vagy sajnáltatod magad?

2019. máj. 4. 09:58
 8/12 A kérdező kommentje:
Szeretném de ha nincsen pozitív tapasztalat már 8 éve (amióta elkezdtem) akkor mi motiváljon? Ha állandóan megkapom ugyanazt.
2019. máj. 4. 10:04
 9/12 A kérdező kommentje:
Társas énem megvan ugyanis vannak barátaim. Nem vagyok elzárkózva, de hiába vagyok nyitott ha csak szimplán barátkoznak velem a nők, abból nem lesz semmi. Ugxanúgy egyedül maradok.
2019. máj. 4. 10:07
 10/12 anonim ***** válasza:

31 éves vagyok. Pontosan azt tudom érezni, amit te.

Majd egy éve járok edzeni, ez tud segíteni a depresszió leküzdésében, és az életed is jobb lesz.

Csak javasolni tudom.

2019. máj. 4. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!