Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért kamuzzák itt azt a nők hogy nem ír társkeresőn minden nőre 5000 férfi nem csak sex miatt, többi lent?
Figyelt kérdés
Nem,nem topmodellekre szoktam írni,hanem olyanokra amilyen én vagyok,alacsony,ragyás stb bár ilyenből kevés van,tele van insta pitshával a társkeresők,abi rászorulnak a társkeresőre.DE a hozzám hasonló nők se írnak vissza.Nyilván nem véletlenül,vagy kapnak több száz meg keresést,vagy nem,de várják a jóképű mácsó ment2019. máj. 21. 14:58
21/35 anonim válasza:
Ezzel az undorító stílussal és mitugrászkodással nem lesz nőd.
Nem baj több marad nekünk!
22/35 anonim válasza:
Ó,a legtöbb nő a fellegekben jár. Majd amikor megjelenik az első ránc,azután leadják az igényeket.
23/35 anonim válasza:
Köszi, hogy állandó ellentmondásokba keveresdéssel szórakoztatsz mindannyiunkat! Annyira jó néha ilyen buta férfit látni! Sokkal jobban becsüli ezek után az ember a normális férfiakat!:D
24/35 anonim válasza:
Nyugi, ilyen stílussal egy ráncos 60 évesnek sem kellenél.
25/35 anonim válasza:
Döbbenet. A kérdező rávilágít arra hogy nőnek születni sem álom. Hogyan kezelitek az életben az ilyen stílussal rendelkező férfiakat?
26/35 A kérdező kommentje:
ja,a nőverőknek,drogosoknak, jó stílusuk van,oké
2019. máj. 21. 15:28
27/35 anonim válasza:
#21 Az utca másik oldalára megyek át.
28/35 anonim válasza:
Nekem szimpatikus a kérdező csak most ideges. A párom is néha ki szokott akadni és akkor morog és cuki. Szerencsére ő nem a társkeresőkön :) Legyél kicsit "mácsó men" kérdező :) Nézd meg a Szerelem Harley Dawidsonon érkezik című filmet :) Legalább őszinte vagy.
29/35 anonim válasza:
Ha a kutyámnak nem adok a kajámból, morog egy picit és cuki, de a társamtól ezt nem tűröm. :-D
Kérdező, senki nem nevezett skizofrénnek, miért vetted magadra? Csak a kérdés abszurditása adta a választ. :-)
30/35 anonim válasza:
Ilyen stílussal nekem se kellenél.
Az íráskép sokat elárul egy ember személyiségéről, és te már a kérdésed alapján egy iskolázatlan alaknak tűnsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!