Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért kamuzzák itt azt a nők hogy nem ír társkeresőn minden nőre 5000 férfi nem csak sex miatt, többi lent?
Figyelt kérdés
Nem,nem topmodellekre szoktam írni,hanem olyanokra amilyen én vagyok,alacsony,ragyás stb bár ilyenből kevés van,tele van insta pitshával a társkeresők,abi rászorulnak a társkeresőre.DE a hozzám hasonló nők se írnak vissza.Nyilván nem véletlenül,vagy kapnak több száz meg keresést,vagy nem,de várják a jóképű mácsó ment2019. máj. 21. 14:58
11/35 anonim válasza:
Az írásképed és a stílusod alapján nem a külsőddel van a fő gond, hanem hogy egy buta, megkeseredett alak vagy. Inkább ezen kellene változtatni, mert egy normális lánynál így esélyed sincs semerre jutni.
12/35 A kérdező kommentje:
hanem hogy egy buta, megkeseredett alak vagy.
ismerek kisegítős gyereket,van nője
2019. máj. 21. 15:14
14/35 A kérdező kommentje:
Tanulj tőle. Talán kedves.
én is az vagyok,kivéve azzal aki leskizofrénoz
2019. máj. 21. 15:16
15/35 anonim válasza:
Általában egyből tiltom az olyan társkeresős adatlapokat, ahol a bemutatkozás részét képezi a női nem felé történő általánosítás, a korábbi tapasztalatok miatti kesergés, és a nők szidása. :-)
16/35 anonim válasza:
Sajnálom, ha érzékenyen érintett, bár nem én voltam.
Viszont már a leírásban kitűnik, hogy nem vagy kedves. Lepi csázol meg macsómenezel ismeretlen embereket. Úgy bánnak veled, ahogy te velük.
17/35 A kérdező kommentje:
nem szidtam a nőket,nem általánosítok
2019. máj. 21. 15:19
18/35 A kérdező kommentje:
Úgy bánnak veled, ahogy te velük.
most itt leinsta pithsáztam őket,ezért nem válaszolnak a társadalom szerint az átlagos lányok,oké
2019. máj. 21. 15:20
19/35 anonim válasza:
Te tényleg ilyen egyszerű vagy, vagy csak hülyülsz most?:)
Nem általánosítasz, csak beskatulyázol embereket képek alapján és az egész kérdésed arról szól, hogy a nők (általánosan a nők) kamuznak :D
Vicces.
20/35 A kérdező kommentje:
a nők nem skatulyáznak be kép alapján?felrakok képeket,megnézik vagy még azt se és lecarnak
2019. máj. 21. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!