Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tinderen még az átlag csajok sem húznak jobbra, azt már rendes beárazásnak vehetem? :D
Szánalmas vagy a tinderezéseddel.
Inkább élőben tanulnál meg ismerkedni. De te tudod. Legalább a világban nincs riválisom. Az online területet meg meghagyom a magadfajtáknak.
"#3 mert a lányok jóképű, laza, tehetős srácokkal akarnak kavarni, ha már tindereznek. Lúzerből van elég minden sarkon."
Aki nem laza, az lúzer?
Amúgy a tinderből tényleg ne indulj ki. Nekem tinderen konkrétan egy hét alatt egy darab matchem volt, és az sem írt vissza.
A valóságban meg már többször szedtem fel (nagyon szép) csajokat úgy, hogy észrevettem, hogy néznek.
A tinder azoknak jó, akik nagyon tudnak pózolni fotókhoz (de persze úgy, hogy természetesnek tűnjön), és pontosan tudják, melyik 4-5 képükkel tudnak elsöprő benyomást tenni.
Hát én aztán tényleg nem vagyok egy nagy durranás, de hetente kapok pár like-ot. :) Volt már randim is, helyes hölgyikével is.
Nem mindenki felszínes, ezt ne feledd. :)
Persze kell pár jó kép, de ha normális a szövegezés, akkor az nagyon sokat segít. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!