Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is úgy látja, hogy itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is úgy látja, hogy itt fent a gyakorin van egy női kemény mag, akik képtelenek megérteni a magányos férfiak ismerkedési problémáit?

Figyelt kérdés
Azt hiszik, hogy csak úgy hipp-hopp meg lehet ismerkedni emberekkel, köztük nőkkel mint a karikacsapás, és onnantól kezdve már csak egy lépés a párkapcsolat.
2019. máj. 19. 17:59
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Dehogy van igazad!
2019. máj. 19. 20:21
 22/24 anonim ***** válasza:
53%

"A kérdező kommentje:

#11 Te cseppet sem "fosós" ember, akkor írd le, hogy mit lehetne mondani egy nőnek, hogyha már ilyen jól megy neked ez!"

NINCS sablon szöveg! Ezzel max. a PUA oktatók xopatjákh a népet. Mit mondj? Az akkor és ott dől el, a helyzet függvényében. Máshogy szólítasz meg egy MILF anyukát, egy áruház parkolójában, amint éppen a csomagjaival bíbelődik, mint egy gimis lányt, aki éppen vágyakozva bámul egy kirakatot a plázában.

Más duma kell egy 40-es ügyvédnőnek, akivel a rendőrségen találkozol, mint egy pultos lánynak péntek este.

Improvizáció és találékonyság, gyors helyzetfelismerés, és semmi agyalás!

2019. máj. 19. 20:56
 23/24 anonim ***** válasza:
70%
Ez a 21es is olyan ellenérv, hogy Cicero sírva könyörög a receptért.
2019. máj. 19. 21:15
 24/24 anonim ***** válasza:
47%

Nem, én azt látom, hogy van itt egy rakat érzelmi nyomorék (én így hívom őket...), akik teljesen képtelenek ráhangolódni a nőkre, mert szociális értelemben buták, mint egy tök. Amivel alapvetően nem is lenne baj, mert ezen lehet fejleszteni, de emellett még kőkemény incellé is válnak, amivel a saját fejlődésüket hátráltatják.

Éveken keresztül mozogtam én is ilyen társaságban.

Volt egy barátom, akiről valóban elhittem, hogy problémás számára az ismerkedés, mert csúnya is volt, meg alacsony is (bár szerintem én csúnyább vagyok nála). Aztán ahogy jobban megismertem, úgy vettem észre, hogy egyes szituációkban mennyire hisztis tud lenni. De szó szerint hisztis, mint egy elkényeztetett 13 éves kislány. Emellett képtelen volt érzelmileg leválni a szüleiről, hiába volt 2 diplomája, hiába beszélt 2 idegen nyelven perfektül, hiába volt saját kocsija és lakása meg havi 700 ezres nettója, állandóan apu-anyu ment.

És egy dolog, hogy valaki csúnya és alacsony - több ilyen férfi is van az ismerősi körömben, közülük többnek is van nője, van amelyiknek kifejezetten jó nője van -, de hogy emellett még hisztis is, mint egy kislány, 35 éves felnőtt létére, ilyen nekem sem kellene. Aztán persze szidta a nőket ő is.

Sok férfi egyszerűen nem érzi a nők lelki világát, pedig baromi egyszerű. Viszont senki sem születik nőcsábásznak, a nőket meg kell tanulni. A sok huszonéves fiú, akik itt nyafognak a szüzesség miatt, nekik pont ez a problémájuk, ti. hogy nem tanulták meg a nőket.

De ne jöjjön senki azzal, hogy "hogyan közeledjek a nőkhöz ha egyszer mindenki elutasít", mert egy férfi-női barátságból is sokat lehet tanulni. Akit tényleg annyira fél a nőktől, az kezdjen el nőismerősöket, barátokat gyűjteni, minél többet, és kommunikáljon velük sokat, ismerje meg őket.

2019. máj. 20. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!