Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is úgy látja, hogy itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is úgy látja, hogy itt fent a gyakorin van egy női kemény mag, akik képtelenek megérteni a magányos férfiak ismerkedési problémáit?

Figyelt kérdés
Azt hiszik, hogy csak úgy hipp-hopp meg lehet ismerkedni emberekkel, köztük nőkkel mint a karikacsapás, és onnantól kezdve már csak egy lépés a párkapcsolat.
2019. máj. 19. 17:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
83%

Férfi vagyok, és férfiként is rohadt unalmas a napi 30000. ilyen kérdés!

És nem tudok sajnálni olyat, aki leírja, hogy nincs nője, miközben egész nap a lakásban van, ha megis kimegy, fosik odamenni egy nőhöz.

2019. máj. 19. 18:44
 12/24 anonim ***** válasza:
89%
Vaaagy az is lehet, hogy csak azt hiszik, hogy a párkapcsolat nem élet halál kérdése ahogy ezek a férfiak beállítják. És hogy ez a drogozáshoz hasonló beteges függés gáz. :)
2019. máj. 19. 19:00
 13/24 anonim ***** válasza:
83%

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.

Nem a női kemény maggal van baj, hanem az ilyen fiúkákkal, akik az ilyen végtelenül ostoba kérdésekkel akarják magukat igazolni (meg a másik napi 3000-rel). És akik nem is hallják meg a válaszokat, csak mantrázzák tovább a baromságukat.

És nem a nőkkel van baj, amiért nem tévednek be a nappalidba, hogy szíves örömest ráüljenek a farkadra. Hanem veletek van a baj, mert egyrészt azt hiszitek, hogy a szex nektek jár (a szemét nők meg nem adják meg, ami jár), másrészt lusták vagytok energiát fektetni magatokba (külső, belső, intellektus, karrier stb).

2019. máj. 19. 19:02
 14/24 anonim ***** válasza:
80%

Férfiként írok.

A szociális problémákat beszélgetésekkel szép szavakkal nem lehet előrébb segíteni , ahogyan savazással sem , ha te nem változtatsz akkor semmi sem fog változni. Kinek könnyű ? Volt olyan időszakom amikor bárkire rá tudtam menni , most meg kedvem sincs meg befásult is vagyok , de még sem sajnáltatom magam , hogy nem merek csajózni ???

2019. máj. 19. 19:03
 15/24 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
68%

Pár éve volt itt valami GYK-s kompánia még a chatzy-s időkből, de mostanában a GYK maximum nyomokban tartalmaz kemény magot.

Engem itt nem igazán érdekel évek óta, hogy ki kicsoda, nem tartom számon. Felőlem aztán lehet az illető hozzászóló: nő, férfi, aranyhörcsög, üvegharcsa, ufó, táltos, buldózer, hangyafarm, poltergeist, vagy akár maga Arnold Schwarzenegger is.

2019. máj. 19. 19:04
 16/24 anonim ***** válasza:
65%

Nem tartozok a női kemény maghoz, mivel férfi vagyok, viszont néhány megjegyzés

1. Ha VALÓBAN férfi vagy, - tehát úgy is viselkedsz mint egy férfi - akkor hipp-hopp meg fogsz ismerkedni nőkkel, mint a karikacsapás, mert a nők természetesen vonzódnak a férfias férfiakhoz. Ha egy lúzer vagy, akire nem tudnak férfiként tekinteni, akkor meg nem. Ez ilyen egyszerű.

2. A nők más szemszögből látják a világot. Ne akard velük megérteni a problémáidat. A nők eleve könnyebben ismerkednek. Az ők ismerkedési problémáik MÁSOK mint a pasiké. Egy fickó azért lehet szomorú, mert semmilyen nő nem akar összejönni neki. Egy nő ellenben azért szomorú, mert összejönnek neki a pasik, csak nem olyan, amilyet ő szeretne (pl. csak meg akarja kúrni). Na most, ekkora nagy különbséggel, szerinted ők megértenek téged? Nem is tudják, milyen érzés az, hogy nem akar tőled senki, semmit.

2019. máj. 19. 19:05
 17/24 anonim ***** válasza:
76%

Én itt lakom konkrétan de azon valahogy mindenki átsiklik mikor értelmes tanácsot kapnak ezek az úriemberek, és nem is érdemes odairni, hogy nőként írsz, mert ezek az urak jobban tudják a nők mit akarnak, mint a nők... Pont ezért nincs senkijük.

Jaj bocs nem akartam beszólni,csak így látom.

2019. máj. 19. 19:32
 18/24 A kérdező kommentje:
#11 Te cseppet sem "fosós" ember, akkor írd le, hogy mit lehetne mondani egy nőnek, hogyha már ilyen jól megy neked ez!
2019. máj. 19. 19:32
 19/24 A kérdező kommentje:
#13 Ezzel is csak magadról állítasz ki bizonyítványt, ezzel a sok hülyeséggel. Ki mondta, hogy nekünk jár a szex?
2019. máj. 19. 20:04
 20/24 anonim ***** válasza:
78%

Gratulálok, egy értelmes hozzászólásra megint sikerült "érdemben reagálni".

És igen, rólam kiállított egy bizonyítványt. Az a tény, hogy nem tudsz érvelni a mondandóm ellen, azt mutatja, hogy igazam van.

2019. máj. 19. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!