Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem vicces, hogy a női magazin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vicces, hogy a női magazinok örök témája, hogy a társkeresőről találkoznak nők férfiakkal, akikről kiderül, hogy a valóságban suttyók?

Figyelt kérdés

példa:

régi képet tesz fel a pasi, valójában azóta eltelt több év, kihullott pár foga (extrém eset), randin letol 3 felest és gyorsuló ütemben kezd el suttyó lenni, ahogy felszínre törnek a traumái.

PEDIG a társkeresőn nagyon kedves volt és megnyerő, "szépeket mondott" és a nők ennek rögtön bedőltek.

Érdekes módon máskor nagyon penge módon működik a nők 6. érzéke a nemkívánatos férfiak kiszűrésére.

Engem pl ÉLBŐL leráznak. Pedig már összeküszködtem magamnak több barátnőt és nem kevés kalandot is. Jártam már prostituálttal (végén derült ki), orvosnővel, megdugtam egy celeb lányát is (sajnos nem az irigylésre méltó személyek közül), mégis 99% csak elutasítást kapok és érdeklődést csak kövér nőktől.

Mégis ezek ellenére kellett sokkal magasabb szinteket megütnöm, saját erőből.

Pedig csak "szépeket kellene mondani" és akkor velem is találkoznának a nők, de inkább találkoznak a leszakadt suttyókkal.

Miközben én igényes vagyok, jól keresek, van referenciám, rá merek mászni a nőkre, ha zöld a lámpa, nem is engedhetem meg magamnak a tökölést.

Persze a nők vágynak valamire, közben meg az érzelmi hullámokra van szükségük, hogy aggódhassanak, őrlődhessenek. De én ezeket nem tudom megadni, mert érzelemmentes vagyok.

2019. máj. 19. 11:01
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Tele vagy komplexusokkal. Nem tudsz kommunikálni nőkkel, mert gátlásaid vannak. A sikertelenségeidért, kudarcaidért általában a nőket hibáztatod.

Te vagy a meg nem értett jó.

A nők “helytted” suttyókat” választanak.

Aztán panaszkodnak.

Pedig téged kellene válasszanak.

Szerinted.

Miért is?

Mert te nem játszod meg magad, hanem nyíltan vagy suttyó?!

2021. szept. 13. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!