Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Múltkor eléggé rámásztam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Múltkor eléggé rámásztam egy pasira, ami amúgy vicces lenne, de így nem az, a többi lent?

Figyelt kérdés
Ez egy haverom, aki egy nagyon jó barátom nagyon jó haverja, és most elhívott egy buliba ez a nagyon jó barátom, és már többször is rákérdezett, hogy akkor biztosan megyek-e, mert rég láttak a barátnőjével, és így várák meg úgy, viszont ez a pasi is ott lesz. Szerintem ők annyira nem beszélték ki, mi történt köztünk legutóbb, mert akkor a pasi tuti ellenkezett volna, hogy ne hívjanak, legalábbis szerintem. Szóval kb kész helyzet elé lesz állítva, el kell viseljen engem egész este, meg nekem is őt. Nem szeretnék menni, de csak emiatt nem. A többiekkel szeretnék találkozni. Mit tegyek? Találjak ki valami kifogást?
2018. szept. 13. 21:23
 1/6 próbálokkedveslenni ***** válasza:
100%

Szóval rámásztál Janira, aki Petinek a nagyon jó haverja. Aztán most Peti meghívott a buliba, ahol ott lesz Jani is.

Jani pedig szerinted nem akarja, hogy elmenj.

A "rámászás" nálad mit jelent? Lefeküdtél vele vagy csak bepróbálkoztál nála és ő lekoptatott téged?

2018. szept. 13. 21:27
 2/6 Bence_ ***** válasza:
100%
Buliban ne mássz rá, ennyi, ha látod köszönsz, kész.
2018. szept. 13. 21:36
 3/6 anonim ***** válasza:
28%
És ők emberek...👌😂
2018. szept. 13. 21:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Nyugodtan elmehetsz. Többet nem is vár az ember egy nőtől.
2018. szept. 13. 21:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
F...szom, ha kerülni kezdeném a baráti társaságomat, mert akad benne pár csaj, aki anno visszautasított, akkor most remeteként élnék egy kőbarlang mélyén...
2018. szept. 13. 21:44
 6/6 anonim ***** válasza:

"Felnőtt parkapcsolatok"

Ha ilyen kérdésben nem tudsz dönteni, akkor gondolom anyukád rakja ki reggel a ruháidat is, ugye?!

2018. szept. 14. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!