Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem vicces, hogy a női magazin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vicces, hogy a női magazinok örök témája, hogy a társkeresőről találkoznak nők férfiakkal, akikről kiderül, hogy a valóságban suttyók?

Figyelt kérdés

példa:

régi képet tesz fel a pasi, valójában azóta eltelt több év, kihullott pár foga (extrém eset), randin letol 3 felest és gyorsuló ütemben kezd el suttyó lenni, ahogy felszínre törnek a traumái.

PEDIG a társkeresőn nagyon kedves volt és megnyerő, "szépeket mondott" és a nők ennek rögtön bedőltek.

Érdekes módon máskor nagyon penge módon működik a nők 6. érzéke a nemkívánatos férfiak kiszűrésére.

Engem pl ÉLBŐL leráznak. Pedig már összeküszködtem magamnak több barátnőt és nem kevés kalandot is. Jártam már prostituálttal (végén derült ki), orvosnővel, megdugtam egy celeb lányát is (sajnos nem az irigylésre méltó személyek közül), mégis 99% csak elutasítást kapok és érdeklődést csak kövér nőktől.

Mégis ezek ellenére kellett sokkal magasabb szinteket megütnöm, saját erőből.

Pedig csak "szépeket kellene mondani" és akkor velem is találkoznának a nők, de inkább találkoznak a leszakadt suttyókkal.

Miközben én igényes vagyok, jól keresek, van referenciám, rá merek mászni a nőkre, ha zöld a lámpa, nem is engedhetem meg magamnak a tökölést.

Persze a nők vágynak valamire, közben meg az érzelmi hullámokra van szükségük, hogy aggódhassanak, őrlődhessenek. De én ezeket nem tudom megadni, mert érzelemmentes vagyok.

2019. máj. 19. 11:01
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
ti pedig szegények vagytok HAHA
2019. máj. 19. 11:40
 12/21 anonim ***** válasza:
87%

Biztos mi vagyunk a szegenyek :) akiknek van parjuk..sot ferjuk :) van kivel elnunk nem egyedul szenvedunk mint..TE.

Te lelki szegeny vagy az a helyzet :)

2019. máj. 19. 11:46
 13/21 A kérdező kommentje:
jólvan facebookozzál inkább te kismama
2019. máj. 19. 11:49
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére több önbecsülésem van, minthogy egy arctalan felhasználótól szégyenkeznem kelljen.
2019. máj. 19. 12:06
 15/21 A kérdező kommentje:
én is igy gondolom magammal kapcsolatban;)
2019. máj. 19. 12:07
 16/21 anonim ***** válasza:
91%
Csak hogy te kerted ezt a noktol te degeneralt..mi nem kertuk toled.egy epeszu ember azutan hogy ilyeneket ir mint te mar magatol is szegyenkezne nem kene kerni ra...
2019. máj. 19. 12:13
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha találkoznék veled egy társkeresőn, aztán később megtudnám, hogy ilyen "a hülyeostobap.i.csa nők nem engem választanak, szóval meg is érdemlik, ha átverik őket" kérdéseket írsz ki erre a szennyoldalra, akkor én is felkeresnék egy női magazint, hogy megosszam a saját , rólad szóló suttyópasis történetemet.

Nem tudom, hogy sokan innen honnan veszik, hogy ők aztán nem kiábrándítóak, miközben egy-egy kérdést olvasva, nőként már attól összeszorul a gyomrom, ha elképzelem, hogy egy órát együtt kéne töltenem veletek.

Szerintem te ugyanolyan suttyó vagy, csak nem vagy annyira tenyérbemászó és manipulatív, ezért nincsenek sikereid, de ha lennének, hamar kibújna a szög a zsákból.

2019. máj. 19. 15:30
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem én se a logikát, mi lenne az elvárás?

Gondolatolvasónak kéne lennem, és megéreznem a csillagok rezgéséből hogy az a helyes 23 éves aki szépeket mond nekem igazából fogatlan, 30 éves, munkanélküli és alkoholista?

Vagy miért lennél te akkora főnyeremény azzal hogy nagyképű vagy, lenézed a nőket, nem mondasz nekik semmi szépet, rájuk mászol és érzelemmentes vagy?

Egyáltalán miért a találkozás a cél? A suttyók akikről szó van nem szoktak az első randinál továbbjutni, azért kerülnek be a "rosszrandi" rovatba mert traumatikus volt az élmény a nőknek. Szóval miért is irigyled azt, hogy valaki képes átverni egy nőt, eljut egy randiig, ott lerázza a nő és utána hónapokig emlegetik elrettentő példaként mint hazug suttyót?

2019. máj. 19. 19:08
 19/21 A kérdező kommentje:

igen, sajnos én ég randiig is képtelen vagyok eljutni.

Mert engem már előre leirnak a nők, hogy suttyó vagyok, pedig NEM, csak nagyon rossz a kommunikációm.

A nőkről meg csak annyit, hogy képesek valakivel CSAK AZÉRT találkozni, mert MAGAS. Vagy azért mert hasonlít egy énekesre vagy színészre. Nem is tudom mit várnak.

Én legutóbbi társkeresős évemben leráztam 3 fő 19 évest is egy nyár alatt, mert szűzek voltak, sőt egy az egyben tapasztalatlanok és így érthető, hogy én is megütöttem náluk a lécet.

Sajnos nem a szexelős fajta 19 évesek voltak, mert azok nyilván nem engem választanak. Hanem ezek a visszafogott fajták. És mindnek lett barátja HETEKEN belül. Tehát a lányoknak ennyire egyszerű a téma. Persze pont csak ilyen hozzájuk való tapasztalatlan fiúk. Én már öreg róka vagyok az ilyen fajta kislányokhoz.

Külsőre minden erőfeszítésem ellenére is stabilan 6/10 vagyok több egymástól független forrás szerint is, hiába a jobb ruhák a jobb stílus, a genetikát nem lehet palástolni semmivel.

Sajnos az emberi szexuális viselkedés olyan, hogy a nők általában csak önmagukhoz képest jobb pasikkal mennek el, tehát esetemben a legnagyobb esély az 5/10 nőkre van, ami nem nagyon sok jóval kecsegtet.

Most csak pusztán a külsőről beszélünk.

Vannak nagyon jó külső adottságokkal rendelkező fiúk, akik még tőlem is sokkal jobban sérültek, és sokkal kártyékonyabbak önmagukra és a környezetükre nézve, de a kinézetük miatt a valóságukban van, hogy szép nőknek kellenek.

Míg én az átlagosan csinos nőkért is nagyon oda kell tegyem magam.

2019. máj. 20. 19:17
 20/21 anonim ***** válasza:

“De én ezeket nem tudom megadni, mert érzelemmentes vagyok”

Nem akarlak megbántani, de ez rosszabb, mint a suttyóság.

És itt cáfolnak téged nekünk , nőknek a 6., sőt a 7. érzékünk.

Kihangoljuk az érzéketlen férfiakat us.

Egy suttyónak is lehetnek értelmei, ki is fejezheti a maga darabos, suttyó módján. A suttyósága miatt persze nem kell, akkor sem, ha szerenádot ad.

De az érzéketlen, érzelem mentes fiú, férfi hiába jól nevelt, hiába civilizált, akkor sem esélyes.

2021. szept. 13. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!