Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a nőknek már csak a pénz számít?
Figyelt kérdés
2019. máj. 18. 23:44
11/27 anonim válasza:
#10 Nem, nem a férfi dolga, hogy eltartson, kedves femináci. A te dolgod, hogy eltartsd magad, az övé, hogy eltartsa magát, és a kettőtöké, hogy eltartsátok a gyerek(ek)et.
12/27 anonim válasza:
Mivel az ő gyerekét szültem és nem apa nélkül vállaltam,ezért abban a három évben,amíg otthon vagyok az a dolga,hogy snyagilag biztosítsa a megélhetésünk.És nem fogok azért visdzamenni dolgozni,mert nem képes rá.Ha valami olyan dolog történne akkor igen.De dz a ferfiakat nem zavarja csak azokat akik féltik a nemlétező pénzüket.
13/27 anonim válasza:
12: Téged mutogatni kéne az itt nő után síróknak, egyből rájönnének, hogy nem éri meg. Sajnálom azt a balekot, akinél majd bekapod a legyet és utána nem vagy hajlandó elmenni abortuszra.
14/27 anonim válasza:
#12 Rendben, tartson el a férfi, akkor viszont a te dolgod a szülésen kívül főzni, mosni, takarítani is.
Vagy legyen teljes egyenjogúság, vagy egyáltalán ne legyen. Az, hogy nektek csak az előnyök kellenek belőle, nem pálya.
15/27 anonim válasza:
Ki mondta,hogy nem vegzem el a háztartást?De a vőlegényem is főz,mos,takarit ha jell.Elvegzi a kinti munkát.És elfogadja,hogy 3 évig itthon leszek,sőt tovább,mert szeretnébk kettőt.Nincs tőle megijedve,azt meg tudja,hogy abortuszra nem megyek,az hogy velem marad vagy nem az már az ő dolga.
16/27 anonim válasza:
15: Tehát akkor találtál egy balekot, akinek te dirigálsz hogy mi a dolga, ő meg fizet mint a katonatiszt akkor is, ha nem végzed el a sajátod rendesen. :DD Bogaram, ezt hívják elnyomó párkapcsolatnak meg a másik ember kihasználásának.
18/27 anonim válasza:
Nem .találtam egy férfit,aki nem fél a munkától,eltudja látni önmagát,nem hisztizik azért,mert elköltök ezer forintot akármire.Természetes neki,hogy amíg a felesége otthon van a gyerekükkel ő neki kell több pénzt keresnie.És ki tud elégíteni.Van ahol egyenlők a felek,kettőnk közül ő a dominánsabb,mivel én nem viselem el a nálam gyengébb akaratú férfiakat párkapcsolatban,olyan kell akire hallgatok.
19/27 anonim válasza:
18: Ott a logikai bunkfenc, ha te valóban ellátnád a háztartást miközben "otthon vagy a gyerekkel", akkor neki nem kellene "önellátónak" lennie. Most is csak sorolod a kilométeres igénylistádat, meg hogy mire nem vagy hajlandó. Egy elnyomó, másokat kizsákmányoló nő vagy. Ha valóban dominánsabb lenne, már rég észrevette volna ezt a tátongó ellentmondást és nem lenne a szolgád.
20/27 anonim válasza:
Nekem nincs szolgám.De nem is fogok egy felnőtt férfit tutujgatni,mint az anyukája.Tud ő is háztartást vezetni,én is tudok.Feleségnek meg társnak megyek,nem csicskánsk és cselédnek.Ha az túl nagy elvárás valaki felé,hogy férfi legyen,akkor én jobbra ő balra.Nincs szükségdm koloncra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!