Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 9 év korkülönbség az sok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

9 év korkülönbség az sok?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok a férfi aki megtetszett 29 éves.Ilyen idős korban soknak számít ez a kilenc év vagy már,hogy mindketten felnőttek vagyunk úgy,hogy nem gáz?

2019. máj. 18. 17:24
 1/9 anonim ***** válasza:
40%

Nekem sok lenne. Ha pl 25 lennél ő meg 34 szerintem azért az már kevésbé feltűnő.

Nagyon nem mindegy hogy te 20 évesen még tanulsz esetleg vagy már dolgozol es eltartod magad. Utóbbi esetben kevesbé feltűnő. Stb stb.

2019. máj. 18. 17:27
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
Ilyen korban elfogadható
2019. máj. 18. 17:30
 3/9 anonim ***** válasza:
79%

Ebben a korban még határeset.

Az a kérdés, hogy életszakaszt tekintve mekkora az eltérés.

Ha ő már dolgozik, sőt már nem is pályakezdő, te meg még pár évig tolod az egyetemet, otthon laksz, vagy ha netán összeköltöztök, akkor abba nem tudsz beszállni, akkor nem a korkülönbség lesz nagy, hanem teljesen eltérő életszakaszban vagytok, mások a problémák, más az időbeosztás, a prioritások.

Nem mondom, hogy nem működhet, de nehezebb

2019. máj. 18. 17:30
 4/9 anonim ***** válasza:
49%

Nem a kor számít, hanem az érettség.

Én 27 vagyok és egy 17 éves lány belém van zúgva, ami számomra nem lenne önmagában akadály, viszont szegény még annyira éretlen, hogy inkább hárítom a közeledését, kihasználni meg nem akarom.

2019. máj. 18. 17:32
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

Ha jól elvagytok nem sok, és egyre kevesebb lesz.

Te sokat tudsz fejlődni mellette, ami hasznos lehet számodra.

2019. máj. 18. 17:34
 6/9 anonim ***** válasza:
79%
Nekem sok lenne, de azért nem extrém nagy a különbség. Ha nektek megfelel, majd az idő eldönti, hogy hogy működik.
2019. máj. 18. 17:38
 7/9 anonim ***** válasza:
32%
Ilyen korban már nem létezik olyan hogy korkülönbség. Téged már egy felnőtt nőnek nevezhetünk, innentől kezdve bármilyen felnőtt férfival működhet egy párkapcsolat. Akkor is ha 30 , de akkor is ha 40.
2019. máj. 18. 17:40
 8/9 anonim ***** válasza:
32%
Ilyen idős korban még nem számít, majd olyan idős korban fog számítani, amikor Te 60 leszel, ő meg 70.
2019. máj. 18. 18:12
 9/9 anonim ***** válasza:
53%
Ha dolgozol és hasonló az időbeosztásotok, nem, de ha te még tanulsz, ő meg már dolgozik vagy 10 éve, akkor okozhat ez a különbség konfliktust.
2019. máj. 18. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!