Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 év korkülönbség, nagyon sok? (22,37)
Figyelt kérdés
Amikor megismertem, nem néztem többnek, mint 30. Meg alapból is fiatalos. Tökéletesen megértjük egymást, de a 15 év, az csak 15 év... Főleg később.
Nem a pénze miatt találkozom vele, ahogy megkaptam már párszor...
2019. márc. 22. 18:51
2/11 anonim válasza:
Nem sok, viszont ha valóban érdekelne a pasi ezt a kérdést fel sem tetted volna. Főleg nem ilyen rovatban, ami tele van megkeseredett emberekkel, akik nem tudják értékelni mások boldogságát.
3/11 anonim válasza:
Itt te lehet hogy szerelmes vagy de a pasi tuti nem :D
6/11 anonim válasza:
Persze, csináljon csak gyereket egy 22 évesnek kb. a semmire. Mekkora ötlet. Aztán tartsa is el őket, amíg bele nem gebed. Mert nem a kislány fogja, az fix. Gyönyörű kilátások.
7/11 anonim válasza:
Nem tök mindegy ki mit mondd vagy gondol?A Te életed,nem az övék.Ha nem tetszik valakinek ne nêzzen rátok,foglalkozzon magával.Amíg ezzel nem ártotok senkinek,addig miért fáj ez valakinek?
9/11 anonim válasza:
Sok. Voltam ilyenbe. Pont a nagy korkülönbség miatt lett vége ,1 évig se tartott. Teljesen mások az igények...minden téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!