Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon sok lány magasra teszi a lécet?
Én nem vagyok most parkeresesben de van egy két kollégám.
Az egyik kozfoglalkoztatott szeret lógni elsők között van ha logasrol van szó. Viszont nyavajog mert nem veszik atfele.
Főzni sem szeret magára.
Nem ismerem az igényeit de feltételezem h magasra teszi a lécet. Egy tarskereson vagy bulikban egy nő könnyen találhat rendes pasit is. Nem mellesleg több normális pasi van mint lány. Tehát vmi nem stimmel ha a legtöbb ember nem jó neki.
A másik lány viszont szorgalmas precíz képzi magát nem sír a szája főz magára. Képzi is magát.
Ő amúgy jobb pozícióban van de törekedik h meg legyenek vele elégedve.
Nincs neki sem senkije de nem is keres és úgy látom h a karrierjere koncentrál. Le a kalappal előtte.
"Nem mellesleg több normális pasi van mint lány. "
Ha te mondod, akkor biztos :)
Férfiként mondom, hogy nekem teljesen mindegy, hogy egy lány hogy végzi a munkáját, vagy milyen pozícióban van, vagy hogy főz e magára vagy sem, nem ez alapján választok párt. Leginkább azt nézem, hogy mennyire jön be, mennyire vagyunk egy hullámhosszon, milyen a humora és mennyire jó beszélgetőpartner. Ha ezekben mind ott van a toppon,akkor nyert ügye van nálam.
Hülyeség ilyenről beszélni, hogy valaki 'magasra teszi a lécet". Mert gyakorlatilag nincs is semmilyen 'léc'. Nincs egy ilyen egységes elvárás, mindenkinek mások az igényei.
Haat azért ha gazdag ha szegényebb pasirol is van szó sztem mind azért megnezi h nyavajog e állandóan az illető vagy h a munka hőse vagy sem, a főzést is. Ha ilyen alap dolgok nehezére esnek akkor komolyabb dolgok is.
Na meg ha majd vmikor terhes lesz egyből ki akarja íratni magát tappenzre....
A lécet úgy értem h minden embernek kell h legyen egy kis onkritikaja. Jó ha tisztában van az ember az adottsagaval a képességével és a szorgalmaval. Akinek nincs olyan képessége hiába akár jobb pozíciót. Ha nincs olyan adottsága hiába akar olyan partnert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!