Baj hogy nagyon magasra növök? 12L
Apum anyum magas (apa 197, anya 178) és valszeg én is az leszek, már most elég nagy vagyok, 186 centi de sztem még növök. Azt kérdezném hogy ez szerintetek baj vagy ciki?? Osztálytársaimnak nem igazán tetszik, csúfolnak meg bántanak miatta... Pláne hogy még cicim sincs mellé, ez így sztem is elég gáz. Szerintetek?
Normális válaszokat kérek! :* :D
Nyugi, a magasságod ellen nem tudsz mit csinálni, az genetika. Ne érdekeljen, ha csúfolnak, mivel nincs jobb dolguk az osztálytársaidnak, így mindig az úgymond leggyengébb láncszemet szúrják ki, és őt piszkálják.
A magasságod esetleg csak a későbbiekben lehet probléma, hogy a pasi is majd hasonlóan nagy magasságú legyen.
Ha szeretsz sportolni, akkor kezdj el kosarazni, szerintem ideális a magasságod hozzá. Vagy ha olyan méretbeli arányokkal rendelkezel, akkor talán még modell is lehetsz.
A lényeg, ne érdekeljenek az osztálytársaid, nézd őket levegőnek.
Javaslok egy könyvet, amit olvass el, és meg fogja könnyíteni az életedet:
[link] :)
Szia! :D
Szerintem egyáltalán nem, sőt!
Bár iszonyú fiatal vagy, de ha idősebb lennél egy randira vagy legalábbis egy kávé / kakaóra elhívnálak!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!