Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Túl magasra nőttem. Mit tegyek?

Tomi-91 kérdése:

Túl magasra nőttem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én egy 23 éves fiú vagyok. 191 cm magas vagyok és valószínű, hogy ez még mindig nem a csúcsmagasságom, ugyanis az elmúlt 2 év alatt 4 cm-t nőttem és úgy tűnik, még mindig nem hagytam abba. Igaz, hogy apám 185 cm, anyám viszont csak 158 cm (!). A családomban és az egész rokonságomban egyedül a bátyám van akkora, mint én. Az iskolában is én vagyok a legmagasabb. Sajnos nagyon kevés a magas csaj, emiatt pedig egyszerűen utálom, hogy ekkora vagyok minden lányhoz képest. Egyszerűen nem látom az arcukat és nem tudok a szemükbe nézni, csak ha lehajolok. A folyamatos hajlongások miatt pedig már rendszeresen fáj a derekam. Néha éjszaka is felébredek a gerincfájdalmak miatt. Továbbá az egész külsőm sincs rendben, mert a 191 centim mellé mindössze 72 kg vagyok. Voltam már 75 kg is, de valami miatt lefogytam. Mindemellett kölyökképű is vagyok, az arcom totál gyerekes. Alig látok magamban férfias tulajdonságokat. De mindezek közül az a legrosszabb, hogy szinte sehol nem találkozom magas lányokkal, és ez iszonyúan zavar engem. Annyira szeretnék kényelmesen a lányok szemébe nézni és megpuszilni őket. Még a modellügynökségek honlapjain is az áll, hogy a férfi modelleknél a felső magassághatár 190 cm, szóval lassan már modellnek is túl magas lennék. Ha jól tudom, a Holland lányok a legmagasabbak a világon, de én sajnos itt élek, és nem Hollandiában, vagy Norvégiában. Egyszerűen utálom magamat. Utálom mindezt nap, mint nap átélni. Mit tegyek?
2014. nov. 10. 16:56
 1/3 anonim ***** válasza:
55%

184 centi vagyok, nő. Kiráz a hideg tőle h pasiként azért rinyálsz mert 191 magas vagy...

Amúgy egyél, és sportolj és hagyj magadon borostát.

2014. nov. 10. 17:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Én 187 vagyok. 191 egyáltalán nem extrém....
2014. nov. 23. 01:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor én mit mondjak a 216-tal??
2016. aug. 29. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!