Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az mennyire van rendben, hogy egy 21 éves lány egy 38 éves pasassal hempereg?
"de tíz,húsz évvel ezelőtt senki nem akadt fent ezen,"
Dehogy nem akadt fent. 20-30 éve nem volt divat apja korebeli krapekokkal összejönni.
Neked mi közöd van más magánéletéhez ?
Ha nekik jó, hagyd őket békén.
"20-30 éve nem volt divat apja korebeli krapekokkal összejönni."
20-30 éve átlagban nem is így néztek ki a 38 éves pasasok.:) Egyébként én sem látok kivetnivalót benne, ha mindketten függetlenek. A lány kap egy tapasztaltabb férfit, a férfi meg egy fiatal lányt. Mindketten jól járnak, az meg sehol nincs megírva, hogy ennek hosszútávúnak kell lennie. De még ha úgy is alakul, külsősként ki vagyok én, hogy ítélkezzek felettük?
hát.. én most 21 éves vagyok és ha csak abból indulok ki hogy az apám 34 éves..valahogy nehéz belegondolni :D
L
"A kérdező kommentje:
Látom itt mindenki erkölcsi zsákutca. Neveletlen kis ribi a lány, a férfi meg egy kéjenc."
Szóval te vagy a lecserélt feleség. Értem.
"Látom itt mindenki erkölcsi zsákutca. Neveletlen kis ribi a lány, a férfi meg egy kéjenc."
Te egy élkepesztően primitív ember vagy. Aki képtelen felfogni hogy semmi közöd nincsen más privát életéhez.
Akkor is ha neked nem tetszik / nem érted.
Hemperegjenek senkinek nem ártanak vele.
Te meg foglalkozz a saját életeddel.
Mi van téged nem vágott gerincre senki vagy 20 éve ?
Takarodjál ki a más életéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!