Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kover lany melyik appon vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kover lany melyik appon vagy oldalon talalhatna part a Feabie-on kivul?

Figyelt kérdés
2019. máj. 10. 23:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
10%

Jah, mert olyat még sosem hallottunk, hogy az asszony meghízott, a pasi meg elhagyta. Akkor ő is csak azt az egy tulajdonságát szerette, hogy vékony, nem? Hiszen semmi egyéb nem változott.

Szerintem semmi baj nincs azzal, ha valaki bizonyos típust szeret.

30n

2019. máj. 11. 10:58
 12/21 anonim ***** válasza:
Teljes súllyal a hasamon állva és az arcomon ülve
2019. máj. 11. 11:44
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

11: nem azzal van a gond, ha bizonyos típust szeretsz. Én is szeretek bizonyos dolgokat, de nem fétis szinten.

Pl tetszenek a szemüveges nők, de ez nem azt jelenti, hogy a szemüvegre gerjedek, nem azt jelenti, hogy egy nem szemüveges nővel is szemüveget hordatnék csak azért, hogy valami perverz álom vágynak megfeleljen.

Például egy bizonyos fokig nem zavar az sem, ha a nő nem 40 kilós.

Ellenben a molett nőket kereső férfiak egy jó részének ez nem zsáner, hanem tényleg egyfajta perverz vonzódás. Mikor már nem arról van szó, hogy legyen kicsit kerekdedebb, hanem arról, hogy 160 kiló felettiek (olvasd vissza az #5-ös kommentet). És az ilyenek elkezdenek törekedni arra, hogy a nem ilyen nőből 160 kilós legyen, megindulnak a különböző, az emberek többségének ijesztő szexuális tárgyiasítások.

Igen, van típusom, igen, vonzódom egyfajta nőhöz, de volt ilyen-olyan barátnőm is, és a vonzódás nem jelenti, hogy át is alakrom formálni.

39f

2019. máj. 11. 11:49
 14/21 anonim ***** válasza:
Ezt a tárgyiasítást, felhízlalást te képzelted hozzá, gondoltad mögé, egy szóval sem írta az 5-ös. Neki ez jön be, szíve joga.
2019. máj. 11. 12:09
 15/21 anonim ***** válasza:

#10: Azzal nem lenne baj, hogy kövér nőként valamit mondasz. Azzal van a baj, hogy tök logikátlan dolog lett ez...

Senki sem mondta, hogy a kövér nők ne lennének nők. Attól sem lesz fétis valami, hogy valakinek bejön. Ez ízlés, ennyi.

"Ne azért "szeressen" valaki, mert kövér vagyok, és neki ez a mániája, egyszerűen fogadjon el a testemmel együtt."

Édesistenem. Teljes mértékben megértem, hogy itt néhány nő miért nem kell a kutyának sem. Ez teljesen egy saját probléma generálás. Ne azért szeressen, amilyen vagy, de fogadjon el annak, amilyen vagy. Taps. De tényleg. Mondjuk, ha eléd állna egy 140 centis férfi ugyanezzel a szöveggel, valószínűleg te sem tudnád komolyan venni.

"Te ennek pont a fordítottja vagy, ami simán gusztustalan."

Szia! Én Ádám vagyok. Te ki vagy? Elmesélnéd, hogy mikor találkoztunk és mikor ismertél meg, hogy azt állítod rólam, hogy gusztustalan vagyok? :D Nem emlékszem rád.

"Jelzem, ugyanez igaz lenne, ha valaki csak azért jön össze egy nővel, mert girhes mert szőke mert almamelle van mert rövid a haja vagy nagy a lába. Baromi gáz, ha valaki egyetlen tulajdonság alapján választ párt, azt a többi fölé helyezve."

De itt erről sehol sem volt szó. Még fétis esetén sem csak egy tulajdonság alapján választanak általában az emberek. Aki a kövér nőkre gerjed, az nem feltétlenül fog minden kövér nőre gerjedni. Főleg akkor nem, ha az illető értelmi szintje azt hozza, amit itt leírtál.

"Engem magamért szeressenek, ne azért, mert megfelelek valamilyen képzeletbeli listának."

Miért, a tested az ki? A szomszédod?

DEEE oké, tegyük túl magunkat ezen az egészen. Lement a rinya. Oké, a kövér nők is nők, kezeljük őket ugyanúgy. (Amit én meg is teszek.) Ebben az esetben mégis mi értelme ennek a kérdésnek? Akkor értelemszerűen ugyanazokon az appokon és oldalakon ismerkedhetnek a kövér nők is, mint a vékonyak.

2019. máj. 11. 12:10
 16/21 anonim ***** válasza:

14: hidd el, aki 160 kilós nőt keres, az nem simán a kerek vonalakat szereti. Az, hogy te naivan semmit nem tudsz erről a szubkultúrárol nem jelenti, hogy nincs igazam.

Ez 160 kiló

[link]

Ez már nem simán molet

2019. máj. 11. 12:20
 17/21 anonim ***** válasza:
De akkor sincs közünk hozzá,se nekem, se neked. Nincs jogod megítélni, hogy honnan beteges és honnan nem.
2019. máj. 11. 12:26
 18/21 anonim ***** válasza:

17: nem, nincs. Ahhoz viszont minden nőnek joga van, hogy a kérdezőhöz és a 10-hez hasonlóan el akarják kerülni az ilyen férfiakat.

A kérdező fektetsz egy kérdést, hogy hol ismerkedjen ami nem ezeknek a férfiaknak a gyűjtőhelye, erre rögtön megjön egy és közli, hogy ő kb pont az a típus. Nos, közöm nincs hozzá, de gratulálhatok, hogy megtalálta szarva közt a tôgyét. Ennyit tettem.

2019. máj. 11. 12:32
 19/21 anonim ***** válasza:

15 Köszönöm aggodalmad, boldog házasságban élek, szóval nem fenyeget a veszély, hogy ne kelljek a kutyának se. :)

A kommented érdemi részére reagálva: igen, valóban, a kövér nők is ott ismerkednek, mint a nemkövérek. :) Ezt fentebb is írták többen.

A kérdezőnek nyilván nem volt szerencséje eddig (mert igen, lássuk be, kövér nőként tényleg nehezebb... nincs ebben semmi meglepő), ezért kíváncsi sorstársak véleményére. Mert ugye, ez az oldal a kérdések helye. :D

2019. máj. 11. 12:36
 20/21 anonim ***** válasza:

#19: Ó, itt mindenki kérdéstől függően épp olyan kapcsolatban él, amily jól hangzik! :D Örülök, hogy te pont tényleg. Azt mondjuk nem értem, hogyha rendben van a kapcsolatod és szerinted is ott ismerkedjenek a kövér nők, ahol mindenki más, mi értelme volt az érezhetően személyes hátterű sérelmed leírásának? Mert a logika továbbra sincs meg benne...

És igen, én is úgy emlékszem, hogy nem találkoztunk, szóval az undorítós szövegednek sem volt értelme... :D

2019. máj. 11. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!