Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy önbizalom hiányos nő hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy önbizalom hiányos nő hogy találhatna párt magának?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 5. 17:11
 1/7 Mr. Truth ***** válasza:
Hogy beszélget velem :D
2014. ápr. 5. 17:12
 2/7 anonim ***** válasza:
miért vagy önbizalom hiányos? Ha megszünteted az okot nyert ügyed van
2014. ápr. 5. 17:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Két út van:

1. Elfogadod Magad úgy ahogy vagy és rendbe teszed az önbizalmad.

2. Változtatsz azon, ami nem tetszik és így rendezed az önképed.

A lényeg, hogy szüntesd meg az önbizalomhiányod, mert az egyrészt nem jó nyitás, másrészt őrli a kapcsolatot, harmadrészt sok férfi nem akar ilyen lányokat pátyolgatni.

Mi a probléma Veled?

2014. ápr. 5. 17:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Mert az eddigi párkapcsolataimban mindig engem hagytak el. Nem vagyok egy nagymenő. Már nem is merek senkivel ismerkedni.
2014. ápr. 5. 17:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez eddig kevés; ez alapján bármi lehetett a probléma.
2014. ápr. 5. 17:16
 6/7 Mr. Truth ***** válasza:
Inkább őszinte legyen mint menő :)
2014. ápr. 5. 17:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Bárki találhat, nekem például túl nagy az önbizalmam, így nehéz megfelelni az elvárásaimnak. Ne keseredj el, ennyiből még nem tudom megállapítani miért hagytak el, de szívesen segítenék.
2014. ápr. 5. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!