Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kover lany melyik appon vagy oldalon talalhatna part a Feabie-on kivul?
Kövér lány vagyok. Én kimentem a való világba ismerkedni és boldog párkapcsolatban élek egy éve a mostani párommal.
Hagyd az online ismerkedést mert - a magam nevében beszélek- csak csalódni fogsz. Ha találsz nagy nehezen egy olyan embert aki szimpatikus chaten akkor a személyes találkozó csalódás lesz. Kialakítasz egy képet róla és pofára esel mikor kiderül, hogy nem is olyan.
Jobb személyesen ismerkedni.
Ahogy az egy írja, plusz- én küldtem képet, 50x elmondtam, hogy kövér vagyok, találkozáskor meg fel volt háborodva, hogy nem erre számított. Lol, akkor mire? Hogy viccből fotosoppoltam magamra a hájat?
Élőben ismerkedj inkább,de tényleg.
Férfiként válaszolok.
Élőben. Mind2 fél számára a legjobb ismerkedési forma.
Sok férfinak tetszenek a kövér nők, nekem kimondottan a nagyon kövér, 160 kg feletti nők jönnek be.
Gratulálok 5-ös!
Sikerült egyetlen kommentben megmutatnod, hogy a kérdező pont milyen pasikat akar elkerülni.
5-7: Kövér nőként mondom, hogy igen, tökéletesen jól értetted a másik válaszolót.
A kövér nők is nők, és mindenki undorodik attól, hogy valaki fétisének a tárgya legyen. Ne azért "szeressen" valaki, mert kövér vagyok, és neki ez a mániája, egyszerűen fogadjon el a testemmel együtt.
Te ennek pont a fordítottja vagy, ami simán gusztustalan.
Jelzem, ugyanez igaz lenne, ha valaki csak azért jön össze egy nővel, mert girhes mert szőke mert almamelle van mert rövid a haja vagy nagy a lába. Baromi gáz, ha valaki egyetlen tulajdonság alapján választ párt, azt a többi fölé helyezve.
Engem magamért szeressenek, ne azért, mert megfelelek valamilyen képzeletbeli listának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!