Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kover lany melyik appon vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kover lany melyik appon vagy oldalon talalhatna part a Feabie-on kivul?

Figyelt kérdés
2019. máj. 10. 23:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
75%

Kövér lány vagyok. Én kimentem a való világba ismerkedni és boldog párkapcsolatban élek egy éve a mostani párommal.

Hagyd az online ismerkedést mert - a magam nevében beszélek- csak csalódni fogsz. Ha találsz nagy nehezen egy olyan embert aki szimpatikus chaten akkor a személyes találkozó csalódás lesz. Kialakítasz egy képet róla és pofára esel mikor kiderül, hogy nem is olyan.

Jobb személyesen ismerkedni.

2019. máj. 10. 23:24
 2/21 anonim ***** válasza:
90%

Ahogy az egy írja, plusz- én küldtem képet, 50x elmondtam, hogy kövér vagyok, találkozáskor meg fel volt háborodva, hogy nem erre számított. Lol, akkor mire? Hogy viccből fotosoppoltam magamra a hájat?

Élőben ismerkedj inkább,de tényleg.

2019. máj. 10. 23:26
 3/21 anonim ***** válasza:
74%
Nekem sokszor összejöttek anno hosszabb- rövidebb kapcsolatok love pont hun. Bár a férjem a való világban találtam meg.
2019. máj. 11. 02:02
 4/21 anonim ***** válasza:
78%
Ugyanazon, ahol a vékony.
2019. máj. 11. 06:22
 5/21 anonim ***** válasza:
19%

Férfiként válaszolok.

Élőben. Mind2 fél számára a legjobb ismerkedési forma.

Sok férfinak tetszenek a kövér nők, nekem kimondottan a nagyon kövér, 160 kg feletti nők jönnek be.

2019. máj. 11. 06:35
 6/21 anonim ***** válasza:
69%

Gratulálok 5-ös!

Sikerült egyetlen kommentben megmutatnod, hogy a kérdező pont milyen pasikat akar elkerülni.

2019. máj. 11. 06:41
 7/21 anonim ***** válasza:
42%
#6: Ezzel azt akarod mondani, hogy a kérdező kövér nőként nem olyan pasit akar, aki szereti a kövér nőket? :D
2019. máj. 11. 06:47
 8/21 anonim ***** válasza:
47%
6ost egyáltalán nem értem.
2019. máj. 11. 08:07
 9/21 anonim ***** válasza:
Bárhol. Elég normálisnak és értelmesnek lenned, és már le sem tudod vakarni magadról a férfiakat, bárhogy is nézel ki.
2019. máj. 11. 08:23
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

5-7: Kövér nőként mondom, hogy igen, tökéletesen jól értetted a másik válaszolót.

A kövér nők is nők, és mindenki undorodik attól, hogy valaki fétisének a tárgya legyen. Ne azért "szeressen" valaki, mert kövér vagyok, és neki ez a mániája, egyszerűen fogadjon el a testemmel együtt.

Te ennek pont a fordítottja vagy, ami simán gusztustalan.

Jelzem, ugyanez igaz lenne, ha valaki csak azért jön össze egy nővel, mert girhes mert szőke mert almamelle van mert rövid a haja vagy nagy a lába. Baromi gáz, ha valaki egyetlen tulajdonság alapján választ párt, azt a többi fölé helyezve.

Engem magamért szeressenek, ne azért, mert megfelelek valamilyen képzeletbeli listának.

2019. máj. 11. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!