Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akad még ilyen férfi a harminc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akad még ilyen férfi a harmincas korosztályban?

Figyelt kérdés

30 éves, optimista, mindig vidám lány vagyok. Élvezem a munkámat, szuper légkörben dolgozom, így problémákat sem viszek haza. Hála Istennek semmi külső rossz dolog sem árnyékolja be az életemet.

Nagyon jól kijövök a fiatalos, élettel teli férfiakkal, de nem szeretnék kapcsolatot a huszonéves korosztályból, mert bár hiába vagyunk optimisták, lelkünkben fiatalosak, az egyik fél idősebbé válása mindig zavaró lehet az évek során.

Szerintetek létezik még olyan férfi a harminc éves korosztályból, aki szintén fiatalos, optimista, szeret kimozdulni, de egyben szereti a szabadságot megkapni és adni is? Aki későn érő, és 30-35 évesként is úgy élvezi az életet, mint egy szabadon, boldogan tervező huszonéves, aki még tudja, hogy sok szuper év várhat még rá. :)

2019. máj. 8. 22:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok ;) szeretem a munkámat, nem beszélek róla állandóan. Megvagyok elégedve teljesen az életemmel. Kirándulás meg a csavargás az életem. 27 éves vagyok. :)
2019. máj. 10. 17:01
 12/16 anonim ***** válasza:
Én annyira szeretem a szabadságot hogy kimozdulni is akkor mozdulok ki amikor én akarok nem pedig xy utasítására hogy jó idő lesz szal kotrodjak majd kifelé. Amúgy tudom mi sül ebből ki. Jön egy csomó privis muksó hogy ő ilyen és a kérdező a megküldeni kért fényképek megtekintése után ( ok-okozati összefüggést letagadta)eldönti kinek hiszi el hogy ráillik ez túl konkrétnak nem nevezhető jellemzés:-)
2019. máj. 10. 17:40
 13/16 anonim ***** válasza:
12: ilyen vagyok leírtam, de nem irtam rá, nem kértem fotót. Ennyit az elméletedről.
2019. máj. 10. 20:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Mivaaan?! Azt írtam jönnek a privisek, hogy pontosan kik és hányan azt csak tippelni tudom mert mi nem látjuk a kérdezőnek e kérdés okán beérkezett privijeit. Te meg azzal cáfolsz hogy te konkrétan nem priviztél? Olvasd el párszor azt amire reagálsz
2019. máj. 10. 22:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Az meg tényleg grátisz hogy a lány kérne az elméletem szerint képet nem fordítva
2019. máj. 10. 22:58
 16/16 Attila-m44 ***** válasza:
49%

Szia,

Két dolgot nem értek.

Az egyik : szabadságot (pasitól) megkapni... ezt hogy érted ? Milyen az a fajta szabadság, ami nem a sajátod ?

És 2. hol kerested az ilyen pasikat ? Nem hiszem, hogy ha elmész egy koncertre, fesztiválra vagy szimplán nyáron a Balatonra, akkor egy órán belül min. 3 olyanon, amilyet írtál, ne akadna meg a szemed, aki épp ott van és épp pont olyat keres, mint te...

2019. máj. 11. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!