Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lúzer egy olyan férfi akinek magasan vannak az elvárásai és inkább marad 30 év felett is szűznek minthogy lejjebb adná az igényeit?
És egy csúnya rossz genetikával megáldott férfi tudja magát fejleszteni annyira hogy jó nőknek is kelljen?
Pénzért nyilván nem érdekel, mert nem akarom hogy a pénzemért szeressenek.... Amúgy ki vagyok gyurva, szálkás vagyok, nagyon sokat tettem hogy jó legyen a külsőm, de arcvonáson és magasságon nem tudok változtatni
>> Te olyat keresel, aki iránt egyből, reflexből heves nemi vágyat érzel. Ez a tipikus "Nem tehetek róla, ha csúnyább nőre nem áll fel."
Ezért kérdeztem én is, hogy volt-e már szerelmes.
Sok szerencsétlen férfi nem érti, miről beszélnek a nők, amikor a "kémiáról" van szó.
Pedig ha ezt megértenék, teljesen máshogy állnának a dolgokhoz.
Neked fejlettebb az érzelmi világod?
Olyan sötét vagy, mint az éjszaka :D
Nem, nem ezt állítottam.
Azt állítom, hogy akinek csak a jó nőkre áll fel, az egyszerűen felületes.
"Tehát ha egy férfi kémiát akarja érezni mint a nők, tehát fejlettebb az érzelmi világa és nem elég neki csak egy lyuk akkor már lúzer.... Aha.... Értem...."
Tudod, kérdező, ha egyszer eljutnál oda, hogy egy "csak" átlagos lány/nő néhány jól sikerült randi után szerelmesen nézne rád, odabújna hozzád, átölelne, már nem csak az insta csajokra állna föl, pláne, ha még elkezdene simogatni, tapizni ott lent, vagy csak a combodnál. Akkor tudnád, mi az a kémia.
"De tehet akkor hogy olyan nőkhöz vonzódok akik sokkal jobbak mint én? Ezen lehet változtatni? Le lehet adni az igényeket akarattal?"
Vagy felfejlődsz azokhoz, akik tetszenek, vagy megpróbálod kiszűrni az igényeid közül a kevésbé fontosakat, vagy megszokod az egyedüllétet.
"Tudod, kérdező, ha egyszer eljutnál oda, hogy egy "csak" átlagos lány/nő néhány jól sikerült randi után szerelmesen nézne rád, odabújna hozzád, átölelne, már nem csak az insta csajokra állna föl, pláne, ha még elkezdene simogatni, tapizni ott lent, vagy csak a combodnál. Akkor tudnád, mi az a kémia."
Tudod volt átlagos nő aki hozzám bújt, meg próbált közeledni felém, de valahogy nem tudtam vonzódni iránta...
#39:
Kizárt dolognak tartom, hogy egy olyan nő, akivel már túlvagy néhány jól sikerült randin, van valami összhang, csinosan öltözve, illatosan odabújik hozzád, simogat és te semmit nem érzel. Akkor insta pics@nál sem fogsz, ezt elhiheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!