Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lúzer egy olyan férfi akinek magasan vannak az elvárásai és inkább marad 30 év felett is szűznek minthogy lejjebb adná az igényeit?
"De tehet akkor hogy olyan nőkhöz vonzódok akik sokkal jobbak mint én? Ezen lehet változtatni? Le lehet adni az igényeket akarattal? Tehát azt mondom mostmár bele fogok szeretni az ilyen nőkbe és kész eldöntöttem és bele is fogok szeretni"
Bocs, de ezek után nekem úgy tűnik, hogy nőnek te még a közelébe nem jártál.
Voltál te már szerelmes nőbe?
Mi számít szerelemnek?
Szerintem egy férfinek mindenképpen fontos a kinézet, minden más dolog csak ezután jön. Mi ebben a "lúzerség"??
Azért üssön meg egy nő egy bizonyos szintet kinézetre, és szerintem ez a nőknél is így van fordítva. Akármilyen rendes meg kedves valaki, ha úgy néz ki, mint a Vasorrú bába, akkor sosem fogok vonzódni hozzá szexuálisan. Ebben mi olyan furcsa??
Máskor meg bezzeg azért szidnak itt egyes férfiakat, mert azt állapítják meg róluk, hogy "mindegy nekik, csak lyuk legyen rajta". Most akkor hogy is van ez?
Mivel mindenki a saját életét éli, így az egyén dönt a saját sorsáról. Ki a lúzer? Pontosan az, aki annak érzi magát. Ha én rendben érzem magam, akkor fel sem merül bennem hogy lúzer lennék. Ha van egy igényszintem, akkor az engem jellemez. Miért adnám alább? Nekem is magas az igényszintem a mai napig, nem adom alább. Nem is bántam meg, olyan nőt vettem el feleségül, akiben a mai napig gyönyörködöm minden téren. A trükk az egészben az, hogyha magasak az igények, akkor saját magunkat is fejleszteni kell arra a szintre. Külsőleg átlagos vagyok, de mindig átlagon felüli külsővel rendelkező, értelmes(!) lányok voltak a partnereim.
Lúzer akkor vagy, ha csak ülsz a s*ggeden, és várod a sült galambot.
Te meg csunya és kevés vagy egy olyan nőhöz, akiről álmodozól.
Igy jártál...
Az a baj, hogy végtelenül ostoba vagy és fogalmatlan.
Te olyat keresel, aki iránt egyből, reflexből heves nemi vágyat érzel. Ez a tipikus "Nem tehetek róla, ha csúnyább nőre nem áll fel."
De az összes tapasztalod nőkről az, hogy photshoppolt, insta szűrős, plasztikázott popsifülesekre vered a farkad. Ez által eleve olyan irreálisan magas az igény szinted, amit egy hús-vér nő nem tud hozni. Az az instacica se, aki a képen tetszik, mert élőben nincs filter, te meg észre se vennéd.
Ezért van az, hogy 30 évesen se találkoztál olyannal, aki élőben felizgat.
Arról meg halvány segédfogalmad nincs, hogy a kapcsolathoz mennyire kevés csupán a külső, vagy mi a szerelem. A szobádban ülve soha nem fog olyan előfordulni veled, hogy rendszeresen beszélgetsz nőkkel, van akivel megkedvelitek egymást, egyre többet keresitek egymás társaságát, és rájössz, hogy úgy szereted, ahogy van.
Eleve te szóba se állsz senkivel, nem hogy olyan nővel, akire nem áll fel 2 másodperc alatt.
Ezért vagy lúzer, mert a szociális készségeid sehol nincsenek, nem tudsz emberi kapcsolatot kialakítani, alapvető ismereteid sincsenek a valós világról, és ezekről egyedül te tehetsz. Az csak következmény, hogy egyedül maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!