Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az milyen már hogy nem válaszolnak lányok?
Általában akkor fordul elő ez amikor a pasi egyrészt olyat ír amire egyszerűen nem lehet mit reagalni max azt hogy ja,aha, stb.
Vagy akkor ha nem is olyasmit ír hogy szeretne megismerni mert szimpi vagyok(hasonló) hanem csak úgy rámír a semmiből és igazából tök értelmetlen dolgokat ír.
Minden egyéb más NORMÁLIS esetben válaszolok.
Én nagyon sok hölggyel szoktam beszélgetésbe bonyolodni a Facebookon. Természetesen én nem keresek párkapcsolatot, ugyanis én azt mondom majd akit meg kell ismerjek jönni fog.
Szóval ez a van barátod, küldesz képet, és egyébb marhaságok nem jönnek be.
Nagy dolog ez a levelezés.
- stilisztika
- helyesírás
- érdeklődés
- jó témák
- komolyság/humor
Ha csak ez az ötben jó vagy, akkor nyertél. Én sok női ismerősömmel beszélgetek erről a témáról, de a felsorolt kritériumok közül jó ha kettő megvan. Ráadásul a helyesírás és a stilisztika bőven jellemzi az egyént, legyen az nő vagy férfi.
Abban az egyben igazat adok, hogy egy "Köszi, de nem szeretném tovább folytatni veled az ismerkedést. Sok szerencsét az életben", vagy valami hasonló elköszönést azért oda lehetne biggyeszteni, ha már emberek vagyunk.
Bár ezt a jelen kori Magyarországon elvárni, több mint nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!