Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem válaszolnak puncson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem válaszolnak puncson a lányok?

Figyelt kérdés
Előfizettem, kitöltöttem az adatlapomat, releváns, helyesen írt, normális stílusú levéllel kezdeményezek. Mégsem válaszol senki.
2018. máj. 27. 12:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mert nem nézel ki tökéletesen, vagy nem vagy elég gazdag.
2018. máj. 27. 13:09
 2/12 A kérdező kommentje:
Elég gazdag vagyok... :D
2018. máj. 27. 13:14
 3/12 anonim ***** válasza:
6%
Mert koszos ri€anc mind.N
2018. máj. 27. 13:31
 4/12 anonim ***** válasza:

Profilképed van? Normális? A lehrosszabb mikor vagy nincs is kép vagy valamilyen semmitmondó tájkép vagy kamu foto van kint

Ha van képed, akkor egyszerűen csak nem tetszel nekik. Ne gondolj bele semmi olyat. Esetleg írd bele a leveledbe, hogy tudod mi az oldal célja. Puncsra nem csak szexpartnert járnak a lányok keresni, ahhoz ott a Tinder. Komoly kapcsolatot vagy szexkapcsolatot ne a Puncstól várj, arra vannak más oldalak! 😊

2018. máj. 27. 14:00
 5/12 A kérdező kommentje:
Ha lennének normális képeim, akkor nem a pénzemmel akarnám megfognia nőket... De vicces, mert amúgy tök sok megkeresést kapok ilyen célzattal, de a direkt erre rendszeresített oldalon meg úgy tűnik hogy mégis a megjelenés az első.
2018. máj. 27. 14:07
 6/12 anonim ***** válasza:
Küldj képet.
2018. máj. 27. 15:37
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem küldök. Az a baj, hogy sokkal fiatalabbnak nézek ki a koromnál, mindenki gyereknek néz...
2018. máj. 27. 15:38
 8/12 anonim ***** válasza:

Érdekes, mert haverom csinált egy kamu profilt, instán talált egy gazdag srácot, és konkrétan rá írnak a csajok.

Valszeg manapság a k_rváknak már az is számít, hogy jól nézzen ki a kuncsaft, röhej :D

2018. máj. 27. 19:00
 9/12 A kérdező kommentje:

Jó, ott hirdető prostik nekem is írtak. De ja, meglepően sok az olyan, aki luxus életszínvonalat vár el, és mellé legyen jóképű, sportos, magas a pasi. Meg persze max. 35.

Ezek hol élnek?

2018. máj. 27. 19:02
 10/12 anonim ***** válasza:

"Jó, ott hirdető prostik nekem is írtak."

Mindenki prosti, aki ott hirdet. Tudtommal egy sugar daddy kereső oldal, nem sima tárkereső.

2018. máj. 27. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!