Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban ilyen többségében a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ilyen többségében a nem helyes férfiak társkeresése?

Figyelt kérdés

Rengeteg férfi van aki próbálkozik társkeresőkön interneten főleg. És valóban eléggé nem helyes férfiakról van szó, nem azért mert el vannak hízva, hanem mert egyszerűen olyan génekkel vannak megáldva, amiről tényleg talán nem is tehetnek.

Na most ismerek pár ilyen férfit és tényleg úgy látom hogy valahogy nem megy nekik az ismerkedés. Ők tényleg próbálnak mindent megtenni de egyszerűen nem jön össze barátnő nekik, azt állítják hogy egyszerűen interneten semmibe veszik őket de élőben is próbálnak, ott gyorsan lerázzák őket vagy azt mondják nekik hogy bocs nem vagy az esetem vagy nincs kémia és tényleg úgy látom hogy több éven át egyedül vannak és szinte keserves nekik az ismerkedés. Persze értem én jogos hogy egy ilyen férfihez nem tudnak vonzódni a nők erről a nők sem tehetnek.

Most joggal lehet mondani hogy miért nem a saját kategóriájukban keresgélnek de nyilván a vonzalom az nem külső függvénye....

Valahogy úgy látom hogy nagyon nehéz a dolguk és szinte nem is nagyon találják. Bár sokan itt is rengeteg férfi írja hogy egyszerűen egy nő sem akarja. Valóban a férfiak nagy részének ilyen nehéz az ismerkedés ilyen nagy kínszenvedés?

Ti hogy látjátok a csúnya nem helyes férfiak ismerkedési helyzetét, esetleg még tapasztalatok

2019. máj. 4. 19:43
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Kösz, hogy megnevetettel.
2019. máj. 4. 23:09
 32/40 anonim ***** válasza:
Milyen "cicaharc" alakult ki, így a végére. :D
2019. máj. 4. 23:21
 33/40 anonim ***** válasza:
Hát végül is leírta a lényeget. Inkább egy laza kapcsolatos pitsa. Mellette meg még ki tudja hány pasija van a nőnek, de az nem számít :D
2019. máj. 4. 23:23
 34/40 anonim ***** válasza:

Engem helyesnek mondanak, persze nem rája goszling, vagy ki most épp a divatos jó pasi, még is hasonlóak a tapasztalataim.

Igaz, nem járok indokolatlanul márkás, divatos öltönyben-ingben mindenhova ujjamon pörgetve a német "prémium" autó kulcsát, ecsetfejjel, divatos viking harcos szakállal, divat karórával, divatszemüvegben, nem óbégatok mindenhez IS hozzászólva, nem egykerekezek az üvöltő aprokavic kipufogós gyorsasági motorommal lámpától lámpáig, nem vagyok szóvivő divatos multinál. Tehát nem adom elő az alfahímet.

Akiknek a nők csak az ölükbe hullanak, az a "helyes" pasik felső pár százaléka, és persze a nagy pénzesek, akik a fenti módokon ki is mutatják... Na meg azok a csórók akik hitelből mutatják ki ami nincs, de mire a nő rájön, addigra már megvolt :)

2019. máj. 5. 09:24
 35/40 anonim ***** válasza:
37%

Én azt vettem észre, hogy ha ronda pasi vagy, akkor tehetsz bármit, nem fognak rád férfiként tekinteni, bezzeg ha jóképű vagy, akkor amint meglátnak már nyílik is szét a lábuk. Ilyen a világ.

Az meg hogy a belső a lényeg...ja, max a pénztárcád belseje.

Nem azt mondom hogy lehetetlen ismerkedni, de látom a nők arcán az undort, megvetést, meg a "mit akar ez itt" tekintetet...azért nem kellemes. Meg lehetsz akármilyen belül, ha nem kíváncsiak rád, bezzeg a másik még ki sem nyitotta a száját, már imádják.

2019. máj. 5. 09:45
 36/40 anonim ***** válasza:
Már számtalanszor bizonyított lett,hogy felszínesek a nők. Felesleges ezen vitázni. És nem nem minden ronda férfi felszínes. Az átlagos nőknek,sőt még a rondáknak is magas elvárásaik vannak. Ez nem általánosítás,hanem tényleg így van. Aztán nekem ne jöjjetek azzal,hogy ne általánosítsak. Te leállnál egy nagyon ronda pasival beszélgetni,és ismerkedni,netán párkapcsolatot kialakítani? Na ugye..
2019. máj. 5. 10:19
 37/40 anonim ***** válasza:

#26 #29 és még valahány. Tényleg nehéz elhinni, hogy több férfi társkeresős kudarcokat küld át neked sorozatosan. A szóhasználatod értelmezve a több itt,legalább 4-5-öt jelent. Hol és miként is kerülsz kapcsolatba ilyen férfiakkal? Mert nem életszerű, hogy társkeresős ismerkedést követően barátok-ismerősök maradtok, ugyan mi értelme? Ez csak akkor lehetséges, ha barátzónáztatod őket. Vagy éppen ők téged, te vagy a talonban tartott mardék. Az sem életszerű, hogy ennyi egyedülálló férfibarátod-haverod van.

Pontosan ezért kötött beléd férfitársam, mert sokkal valósabb az, hogy egyetlen férfi, -akinek nem kellesz - sokkol ezekkel a képekkel, sztorikkal.

Az sem elhanyagolható szempont, hogy ismerjük a tipikus hamis, túlzó női állításokat a többi nőre vonatkozóan. Ezért kért képet,mert az eddigi élettapasztalatok alapján nagy a valószínűsége, hogy nem pitsák, nem pamelák, hanem sima szürke veréb átlagnők, akik lerázzák a "barátaid"

2019. máj. 5. 10:59
 38/40 anonim ***** válasza:
Akkor ne hidd el. Egyszerűbb azt mondani, hogy mindenki hazudik, aki ellentmond neked. De ettől még nem lesz nőd. Na, nullázhatod ezt is :D
2019. máj. 5. 14:55
 39/40 anonim ***** válasza:
Az egyik csaj konkrétan fent volt rosszlanyokon is, két nagy csöcs kipakolva a pofádba. Ilyen szürke barátnőm nincs, be kell valljam. Ennél visszafogottabbak azért.
2019. máj. 5. 15:03
 40/40 anonim ***** válasza:

Elfelejtettél válaszolni a kérdésekre, vajon miért?:))

2019. máj. 5. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!