Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban ilyen többségében a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ilyen többségében a nem helyes férfiak társkeresése?

Figyelt kérdés

Rengeteg férfi van aki próbálkozik társkeresőkön interneten főleg. És valóban eléggé nem helyes férfiakról van szó, nem azért mert el vannak hízva, hanem mert egyszerűen olyan génekkel vannak megáldva, amiről tényleg talán nem is tehetnek.

Na most ismerek pár ilyen férfit és tényleg úgy látom hogy valahogy nem megy nekik az ismerkedés. Ők tényleg próbálnak mindent megtenni de egyszerűen nem jön össze barátnő nekik, azt állítják hogy egyszerűen interneten semmibe veszik őket de élőben is próbálnak, ott gyorsan lerázzák őket vagy azt mondják nekik hogy bocs nem vagy az esetem vagy nincs kémia és tényleg úgy látom hogy több éven át egyedül vannak és szinte keserves nekik az ismerkedés. Persze értem én jogos hogy egy ilyen férfihez nem tudnak vonzódni a nők erről a nők sem tehetnek.

Most joggal lehet mondani hogy miért nem a saját kategóriájukban keresgélnek de nyilván a vonzalom az nem külső függvénye....

Valahogy úgy látom hogy nagyon nehéz a dolguk és szinte nem is nagyon találják. Bár sokan itt is rengeteg férfi írja hogy egyszerűen egy nő sem akarja. Valóban a férfiak nagy részének ilyen nehéz az ismerkedés ilyen nagy kínszenvedés?

Ti hogy látjátok a csúnya nem helyes férfiak ismerkedési helyzetét, esetleg még tapasztalatok

2019. máj. 4. 19:43
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem sokan nem akarnak és nem is tudnak versenyre kellni a 185+ adoniszokkal. Én sem akarok versengeni senkivel, ezért időben lexartam és örökre ignoráltam az egész ismerkedősdit az életemből. Vannak ettől sokkal fontosabb dolgok, mint a karrier, pénz, hobbik, stb. :)) Egyedül is lehet boldog az ember. F
2019. máj. 4. 21:10
 12/40 anonim ***** válasza:
15%
Ha valakinek nagy a hasizma mellizma bicepsze és jóképű arra kajtat a legtöbb csaj.
2019. máj. 4. 21:47
 13/40 anonim ***** válasza:
50%
Mondjuk nem kéne mindnek ugyanarra az egy-két csajra hajtani, aztán nem lenne ekkora verseny.
2019. máj. 4. 22:15
 14/40 anonim ***** válasza:
52%
#13: Ja, országonként van 10 kijelölt nő és mind arra hajtunk. Véletlenül sem a nők a válogatósabbak és véletlenül sem a pasik írnak ki arról kérdést, hogy sok lánynál próbálkoztak, de semmi...
2019. máj. 4. 22:19
 15/40 anonim ***** válasza:
50%
Pedig így van, és nyilván a jobb nők válogatnak is, mert megtehetik. Ahogy a nőknek tanácsolják, hogy adjanak le az igényekből, úgy ők is megfogadhatnak ezt. De köpködni könnyebb, persze.
2019. máj. 4. 22:22
 16/40 anonim ***** válasza:
14%

"Pedig így van, és nyilván a jobb nők válogatnak is, mert megtehetik."

Senki sem írta, hogy ez lenne a problémája. De, ebből hogy következik, hogy csak pár nőre hajtanának ezek a srácok?

"Ahogy a nőknek tanácsolják, hogy adjanak le az igényekből, úgy ők is megfogadhatnak ezt."

Nőknek adott tanácsok igényleadás terén: Nem fog jönni egy milliomos Brad Pitt.

Férfiaknak adott tanácsok: Átlagos testalkattal ne problémázz, ha 100 kg felett van egy nő.

"De köpködni könnyebb, persze."

Bemásolnád, hogy itt most ki és mit köpködött?

2019. máj. 4. 22:28
 17/40 anonim ***** válasza:
66%
Nőknek csak a bicepsz meg a pénz kell blabla... Olvasd vissza akkor a kommenteket. Tipikus köpködés. Holott ez csak a nők egy szűk rétegere vonatkozik. Most egy "szupermenci" tündérbogár nem fog leállni akarkivel meg átlag pasi az csak instara kell követőnek. De ettől függetlenül, bőven van átmenet köztük meg a 100 kilós nők között.
2019. máj. 4. 22:33
 18/40 anonim ***** válasza:
71%
Amúgy onnan tudom, milyen nőkre hajtanak, hogy ők maguk atkuldik nekem a csajok társkeresős fotóját. Mert jönnek vele, hogy nekik senki se ír vissza vagy lekoptatja. És mikor kérdezem, hogy na, mégis milyen lányra hajtassz, már küldik is a képet vagy akár a beszélgetést is. Tipikusan ezek a top nők, a nagyképű stílussal meg a vinnyogassal.
2019. máj. 4. 22:37
 19/40 anonim ***** válasza:
38%

#17: Szóval, ha a férfiak leírják a tapasztalataikat, akkor az köpködés, de ha te leírod a férfiakról azt, hogy csak pár csajnál próbálkoznak, akkor az nem?

Engem mindig meglep, hogy ezen az oldalon mennyi nő nincs képben a saját nemével és barátnőivel kapcsolatban: Nem, nem csak a szupermenci tündérbogár fogja nézni a külsőt és az izomzatot. Az általad szűknek említett réteg nem olyan szűk, hanem a többség. Nem véletlenül írta szó szerint ugyanazt a tapasztalatot le szinte minden férfi válaszoló.

2019. máj. 4. 22:38
 20/40 anonim ***** válasza:
35%
Milyen képekről és beszélgetésekről beszélsz, amikor pont arról van szó, hogy nem kellenek szinte senkinek? :DDD
2019. máj. 4. 22:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!