Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban ilyen többségében a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ilyen többségében a nem helyes férfiak társkeresése?

Figyelt kérdés

Rengeteg férfi van aki próbálkozik társkeresőkön interneten főleg. És valóban eléggé nem helyes férfiakról van szó, nem azért mert el vannak hízva, hanem mert egyszerűen olyan génekkel vannak megáldva, amiről tényleg talán nem is tehetnek.

Na most ismerek pár ilyen férfit és tényleg úgy látom hogy valahogy nem megy nekik az ismerkedés. Ők tényleg próbálnak mindent megtenni de egyszerűen nem jön össze barátnő nekik, azt állítják hogy egyszerűen interneten semmibe veszik őket de élőben is próbálnak, ott gyorsan lerázzák őket vagy azt mondják nekik hogy bocs nem vagy az esetem vagy nincs kémia és tényleg úgy látom hogy több éven át egyedül vannak és szinte keserves nekik az ismerkedés. Persze értem én jogos hogy egy ilyen férfihez nem tudnak vonzódni a nők erről a nők sem tehetnek.

Most joggal lehet mondani hogy miért nem a saját kategóriájukban keresgélnek de nyilván a vonzalom az nem külső függvénye....

Valahogy úgy látom hogy nagyon nehéz a dolguk és szinte nem is nagyon találják. Bár sokan itt is rengeteg férfi írja hogy egyszerűen egy nő sem akarja. Valóban a férfiak nagy részének ilyen nehéz az ismerkedés ilyen nagy kínszenvedés?

Ti hogy látjátok a csúnya nem helyes férfiak ismerkedési helyzetét, esetleg még tapasztalatok

2019. máj. 4. 19:43
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
83%
Attól nem lesz a többség nő ilyen, hogy itt páran leirjak. Amúgy én se tagadtam, hogy vannak ilyenek, sőt ezek a srácok is küldték a beszélgetést, hogy mit írtak a csajok. Hát fogtam a fejem. De inkább kapálozik tovább ezeknél, hátha egyszer megtalálja köztük a szuper intelligens, dolgos, 20 éves Pamela Andersont. Addig meg szidja az összes nőt a többiekkel.
2019. máj. 4. 22:47
 22/40 anonim ***** válasza:
De, visszaírnak nekik, lekoptato szövegeket. Vagy olyat, hogy lefekszik vele x ezer forintért.
2019. máj. 4. 22:49
 23/40 anonim ***** válasza:
15%

#21: Aham. Újra egy ugyanolyan szintű ellentmondás, mint az előbb... Szóval, több férfi nem általánosíthat, de te általánosíthatsz velük szemben?

Miért érzem azt, hogy valaki nagyon kikosarazott egy jobb csajért? Mutatnál esetleg pár Pamanderson kategóriájú csajt, hogy mégis kiket küldtek?

2019. máj. 4. 22:49
 24/40 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem te meg pont ezeknek írogatsz, azért kapálozol itt. Gondolhatod, hogy nem tárolom a képüket. Fejre látszott, hogy pitsak, de hát ez van. Majd megtanuljak.
2019. máj. 4. 22:52
 25/40 anonim ***** válasza:
32%

#24: Biztos én kapálózom itt, amikor a saját válaszaid is hemzsegnek az ellentmondástól és a csalódottságtól, amíg én csak röhögök... :D

Oh, nem tárolod? Üdvözöllek 2019-ben, amikor megmaradnak az üzenetek és a képek is! :D

Jól döntött az a srác, aki más lányt választott helyetted.

Amúgy nem, Pam nem jön be. Nekem túl mű. Én szeretem, ha van egy kis plusz egy lányon és a sminket sem bírom.

2019. máj. 4. 22:55
 26/40 anonim ***** válasza:
62%

Hiába rosszindulatúskodsz. Most én röhögök... Nőként tároljam idegen nők képét. Hát töröltem a francba. Társkereső app-on küldték. Én nem verem rá, nem férfi vagyok. Vicc :D

Neked minden ellentmondás, ami nem tetszik. Na további jó gyűlölködést.

2019. máj. 4. 22:58
 27/40 anonim ***** válasza:
A xar természeted miatt nem kellessz a nőknek. :)
2019. máj. 4. 22:59
 28/40 anonim ***** válasza:
33%

Te nem röhögsz, hanem toporzékolsz. Máskülönben miért anyáznál privátban általad "nőiesnek" említve? :D Nem, semmi nőiesség nincs benned, úgy tűnik. Csak egy hisztis kislány vagy.

Igen, társkereső appon nekiálltak a pasik panaszkodni, hogy milyen csajokat nem tudtak felszedni... Annyira reális, hogy rád írtak vagy rájuk írtál, nekiálltatok beszélgetni... Aztán ők más lányokról küldözgettek képeket... Ja, hát erről szól a társkereső. Wait, no... Legalább egy kicsit átgondolnád a kamu történeted.

Nem az ellentmondás, ami nekem nem tetszik, hanem amire válaszolni is képtelen vagy.

Gyűlölködést pedig egyedül te nyomtál le itt. Mindenki más teljesen normálisan leírta a tapasztalatait. Ami neked nem tetszett, ezért sértődött hercegnőként rájuk húztad, hogy a csúúnya fiúk általánosítanak... Aztán általánosítottál egyet.

Tényleg a legbölcsebb döntése volt a srácnak, hogy egy igazi nőt választott és nem téged :D

Azt mondjuk nem tudom, hogy honnét veszed, hogy nem kellek a nőknek. Jelenleg is laza kapcsolatban vagyok :D

2019. máj. 4. 23:03
 29/40 anonim ***** válasza:
62%
Nem kamu, képzeld. Át lehet küldeni beszélgetést. Micsoda csoda. Amúgy a rosszindulatú szövegedre mit vártál? Nem tudom, kinek képzeled magad. Normális kommentet meghazudtolsz meg beszologatsz. Most vagy trollkodsz vagy ennyire idióta vagy.
2019. máj. 4. 23:06
 30/40 anonim ***** válasza:
Laza kapcsolatban egy igazi nővel,mi...
2019. máj. 4. 23:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!