Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az egyéjszakás kalandokról?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy mi a véleményetek az egyéjszakás kalandokról, amikor mondjuk egy szórakozóhelyen megismerkedtek valakivel és valamelyikőtök lakàsán köttök ki. Én már felnőtt fejjel, férfiként elég veszélyesnek tartom. Szerintem néhány óra alatt nem lehet igazán megismerni a másikat, és mi van ha a nő prostituált és/vagy nemi beteg. Mi a véleményetek erről a témáról?2019. máj. 4. 18:38
11/18 A legrosszindulatúbb válasza:
Nem vagyok híve. Vagy komoly, vagy semmi. Akinek van gusztusa éveken keresztül csinálni, annak szó szerint váljék kedves egészségére.
12/18 anonim válasza:
Alapjáraton kizárom. A szex részét us,de ismeretlenül vki lakására? A nyakamat elvághatja. Olyat el tudok képzelni,h egy baráti társaságban általam ugyan nem usmert,de a barátaim által igen, pasival flörtöljek,csók csattanhat,de kettesben szex a lakásán még akkor sem.
14/18 anonim válasza:
Nagyon jó dolog. *-*
Én is szabadelvű vagyok, és már annyi volt nekem is, hogy a két kezemen se tudnám megszámolni.
15/18 A kérdező kommentje:
#14 Az még nem is olyan sok. Persze attól is függ hány éves vagy...
2019. máj. 16. 19:08
16/18 anonim válasza:
14-es azt írja,hogy két kezén SE tudná megszámolni...tehát 11-től végtelenig :) Az már kicsit sok(k)
17/18 A kérdező kommentje:
#15 😀 Valóban, félreértettem. Valamiért azt olvastam, hogy a két kezén meg tudná számolni. Ez van, ha közben mást is csinál az ember. 🙂
2019. máj. 16. 20:22
18/18 anonim válasza:
Fiatalabb koromban egyetlen egyéjszakás kalandom volt. Nem vagyok büszke rá de nagyon szép és csinos volt a nő és nem gondolkodtam. Most már felnőtt férfiként és sem mennék bele ilyesmibe. Egyszer beszéltünk erről a párommal. Neki három egyéjszakás kalandja volt húszéves kor körül. Szerintem ő még most is bevállalna egy pasit ha alkalma lenne rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!