Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az egyéjszakás kalandokról?
Helyzet és emberfüggő. Akinek belefér és akarja csinálni, felőlem csinálja. Én sem tartom megvetendőnek, jellemzően ez a szexről szól, elég ritkán lesz a dolognak folytatása.
Nekem csak 2 problémám van ezzel:
- Ha valaki később ezeket elkezdi tagadni, hazudik és próbálja magát valami szent szűznek beállítani.
- Ha valaki ilyenek után rinyál, hogy őt csak szexre használták.
Igazából irigylem azokat, akik ezt élvezik. Sajnos nekem soha nem ment, idő kellett hozzá, hogy ellazuljak. De akinek ez jó, csinálja.
71N
Nem értem a félelmedet, ha a nő prostituált lenne, akkor valószínűleg kérné a neki járó bért a menetért, az biztosan feltűnne.
Nem hinném, hogy ez lenne a legnagyobb probléma az egyéjszakás kalandokkal, párkapcsolatban is kiderülhet valakiről, hogy nemi beteg, miből gondolod, hogy ott nem?
Nagyon nem az én asztalom. :)
Egs. annak aki csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!